MONDO TV

Stiri - 10.05.2016

2016 10 Mai
Publicat de: 

Vara aduce disponibilizări în minerit

În cel mult două săptămâni va fi stabilit exact termenul la care 145 de oameni vor ieși din sistemul minier al Văii Jiului. Mai trebuie o singură aprobare de la ministerele de resort și minerii vor semna preavizul, fără să li se opereze, de această dată, și servicii de preconcediere.

 

Mama ucigașă rechemată pentru stabilirea discernământului

Alina Ardeleanu, femeia care și-a lăsat pruncii să moară în flăcări, fiind prea beată să îi salveze, trebuie să revină joi în fața unei comisii din Judecătoria Petroșani. Aceasta a ajuns ÎN ACEASTĂ  dimineață la judecătorie, dar dosarul a fost amânat până ce comisia va stabili dacă nu cumva trebuie să fie internată într-o instituție de specialitate.

 

PERCHEZIŢII LA PENITENCIARUL BÂRCEA MARE

O celulă a Penitenciarului Bârcea Mare a fost percheziționată de procurorii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba Iulia, într-un dosar de trafic de minori. 

 

ZIUA REGALITĂŢII

Anul acesta se împlinesc 150 de ani de când Carol intai a fost proclamat principe suveran al Principatelor Unite. Ce părere au devenii despre această perioadă din istoria Romaniei, aflati in materialul urmator.

 

Centrul civic reabilitat cu banii din garanție

Pavelele din centrul civic al municipiului Petroșani vor fi lipite, iar întreaga lucrare va fi decontată de firma care le-a montat, respectiv ACOMIN. Asta chiar dacă până acum constructorul a refuzat să refacă terasamentul. Bucățile de piatră au sărit și zeci de oameni s-au plâns de faptul că se împiedică de ele. Au fost însemnate cele dezlipite și administrația a început recondiționarea lor.

 

Voluntari pentru o cauză curată

Mia mulți copii din Petrila s-au gândit cum să prevină zeci de îmbolnăviri și au ieșit în stradă. Sunt elevi din clasele mici, dar care s-au oferit voluntari ca să le arate adulților că trebuie să își iubească prietenii necuvântători, dar, totodată, trebuie să  strângă după ei.

Voteaza acest articol
(1 Vote)
Citit de 1954 ori Ultima modificare Vineri, 13 Mai 2016 22:28

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri - 12.05.2016 Stiri - 13.05.2016 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page