MONDO TV

Stiri - 13.05.2016

2016 13 Mai
Publicat de: 

Trei polițiști răniți grav la Bănița

Un echipaj de poliție a fost implicat în această dimineață într-un grav accident de circulație, iar toți sunt acum internați la secția ATI. Șoferița care a provocat accidentul a scăpat cu doar câteva zgârieturi și a refuzat internarea. Nu mai puțin de 7 echipaje de poliție au venit la fața locului după producerea accidentului, circulația desfășurându-se cu dificultate timp de minute bune. Asta după ce joi, o altă mașină de poliție a fost lovită într-o intersecție la Petroșani.

 

Politicienii, ultima speranță a minerilor

Este campanie electorală, iar sindicaliștii din mineritul Văii Jiului au trecut vineri pe la toate cabinetele parlamentarilor din Valea Jiului ca să le ceară sprijin. Au fost discuții aprinse, iar la cabinetul senatorului Haralambie Vochițoiu, aceștia au fost întâmpinați cu câteva idei de pus în practică.

 

OBIECTE DE PATRIMONIU RECUPERATE ÎN URMA PERCHEZIŢIILOR

Mai multe obiecte de patrimoniu au fost descoperite în urma percheziţiilor ce au avut loc ieri în Orăştie.

 

Geoecologia și problemele actuale

Studenți, oameni de afaceri și elevi de liceu au venit cu idei și proiecte menite să contracareze efectele poluării și au vorbit despre rezervele de apă, ori felul cum gestionăm deșeurile. Toate sunt teme de interes, iar lucrările au fost prezentate în cadrul Simpozionului Geoecologia ce a avut loc la Petroșani. 

 

Ziua Familiei, cu cupluri de aur

Nu mai puțin de 25 de cupluri de aur au fost răsplătite la Petroșani pentru longevitate, în avanpremieră la Ziua Familiei. Această sărbătoare are ca zi festivă data de 15 mai, însă, la Petroșani, cuplurile care au împlinit o jumătate de veac împreună și poate chiar mai bine, au fost omagiate vineri la prânz.

Voteaza acest articol
(3 voturi)
Citit de 2329 ori

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri - 10.05.2016 Stiri - 16.05.2016 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page