MONDO TV

Stiri - 12.05.2016

Publicat de: 

Gazul metan ajunge în Colonia Petroșani

Licitația pentru introducerea gazului metan în Colonia Petroșani este aproape de start și în această săptămână s-au semnat actele pentru investiția de peste 700 de milioane de lei. La final, toți locuitorii din cartierul vechi de case vor putea să se branșeze la rețeaua principală și asta se va întâmpla până în toamna acestui an.

 

PROBLEMA GUNOAIELOR, SOLUŢIONATĂ DE CONSILIUL JUDEŢEAN

Mai multe localităţi din judeţul Hunedoara riscau să ajungă sub asaltul gunoaielor. Şi asta din cauză că vechile gropi de gunoi au fost închise, iar deponeul de la Bârcea Mare nu poate prelua încă gunoiul, intrucat nu au fost finalizate toate procedurile pentru functionarea acestuia.

 

Căutat de Microsoft în SUA

Un elev din clasa a XI-a de la Colegiul Național Mihai Eminescu din Petroșani pleacă în vară în Statele Unite la un concurs internațional, fix la sediul Mircosoft. Alți 12 s-au calificat la fazele naționale ale diverselor concursuri și olimpiade, iar toți sunt o armată de oameni care au inventat roboți și pun Valea Jiului pe harta lumii.

 

INSEMEX va pregăti câini  pentru detecția de explozivi

Cercetătorii de la INSEMEX Petroșani și experții în dresaj canin de la Sibiu vor să facă un parteneriat prin care să antreneze câini special pentru detectarea explozivilor. Câinii de rasă vor veni la poligonul de încercare de la Petroșani și, după o perioadă de dresaj, vor fi capabili să detecteze astfel de substanțe și să reacționeze corespunzător.

 

Geoecologia – simpozion științific la Petroșani

Trei simpozioane vor avea loc în aceste zile la Petroșani, la univesitatea de aici, unde sunt așteptați atât specialiști în ecologie și geologie din întreaga țară, dar și specialiști în domeniul roboticii sau ai economiei. Prima manifestare începe vineri dimineață și este dedicată geologilor și descoperirilor lor științifice.

Voteaza acest articol
(1 Vote)
Citit de 1831 ori Ultima modificare Joi, 12 Mai 2016 21:22

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri - 11.05.2016 Stiri - 10.05.2016 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page