MONDO TV

Stiri - 06.05.2016

Publicat de: 

Accident spectaculos pe Jieț

Un șofer a plonjat pur și simplu cu mașina în albia râului Jieț, la intersecția dintre drumul ce duce spre Voineasa și cel ce duce spre Lonea. Incidentul s-a petrecut joi la lăsarea serii și, din fericire, nimeni nu a avut de suferit.

 

Lecții de supraviețuire cu elevi

Au participat la un concurs de salvat vieți, dar recunosc că vor fi capabili oricând, în situații reale, să intervină. Vorbim despre copii care an de an sunt prezenți și vor să arate ce pot la concursul Sanitarii pricepuți.

 

„Călătoria lui Victor”, premieră la Petroșani

Sâmbătă seara suntem așteptați din nou la teatrul din Petroșani cu o premieră ce vrea să ne aducă aminte despre ceea ce suntem cu adevărat. Piesa se joacă în doi, iar Dorin Ceagoreanu și Izabela Badovics, singurele personaje, ne vor aminti despre asta, cu siguranță.

 

CONFERINŢĂ INTERNAŢIONALĂ LA MUZEUL DIN DEVA

La Deva a debutat astăzi Conferința Științifică Internațională Istorie, Cultură și Cercetare, ediția I. Evenimentul este organizat de Muzeul Civilizaţiei Dacice şi Romane.

 

IZVORUL TĂMĂDUIRII

Izvorul Tămăduirii. În fiecare an, în prima vineri după Paşte, Biserica Ortodoxa sărbătoreşte Izvorul Tămăduirii. Creștinii care au venit în această dimineaţă la biserică au participat la slujba de sfințire a apei, cunoscută și sub numele de Aghiasma Mică.

Voteaza acest articol
(2 voturi)
Citit de 1876 ori

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri - 05.05.2016 Stiri - 09.05.2016 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page