MONDO TV

Stiri - 05.05.2016

Publicat de: 

CAMPANIA ELECTORALĂ ÎNCEPE DE MÂINE

De mâine începe campania electorală pentru alegerile locale ce vor avea loc in data de 5 iunie. Din acest an, au aparut mai multe noutati legislative cu privire la desfasurarea campaniei electorale. Despre ce este vorba, aflam din materialul urmator.

 

Cristian Resmeriță a renunțat la bannere

A umplut municipiul Lupeni cu bannere care îl înfățișau pe Crisrtian Resmeriță, dar acum le dă jos. Deputatul de Valea Jiului spune că nu va încălca în niciun fel legea electorală, care s-a modificat puțin și jocul are noi reguli. Așa se face că de vineri nu vom mai vedea niciun banner electoral la Lupeni.

 

Concurs de salvat vieți

Sanitarii pricepuți este o întrecere din care copiii, elevi de școală generală sau liceu, se întrec, dar din care au doar de învățat. Copiii vor arăta că știu și teoretic și practic, cam tot ce înseamnă să salvezi la timp viața unui om, aflat poate chiar în stradă. Nu vor avea decât de învățat.

 

S-o ajutăm pe micuța Irina!

O fetiță de doar 3 ani are nevoie de mai multe operații chirurgicale ca să poată merge. Micuța Irina s-a născut cu o malformație congenitală gravă, iar o mână de iubitori ai sportului montan vor să îi sară în ajutor. Cum putem să venim în sprijinul ei? Nimic mai simplu, facem sport și donăm o sumă cît de modică, așa încât fetița să ajungă să își facă o parte dintre operațiile absolut vitale.

 

EXPOZIŢIE DE ARTĂ DECORATIVĂ LA MUZEUL DIN DEVA

Muzeul Civilizației Dacice și Romane Deva gazduieste o expoziţie de artă decorativă intitulată „Piatra, formă și culoare”, ce prezintă publicului lucrări realizate de artista Ioana Andrei. 

Voteaza acest articol
(2 voturi)
Citit de 1740 ori Ultima modificare Joi, 05 Mai 2016 20:51

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri - 04.05.2016 Stiri - 06.05.2016 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page