MONDO TV

Stiri - 04.05.2016

2016 04 Mai
Publicat de: 

Cine mai conduce CEH?

Complexul Energetic Hunedoara nu mai este în insolvență, grație unei decizii judecătorești, iar administratorii au plecat din Petroșani din 3 mai. Cel care a contestat insolvența, Adrian Jurca spune acum că sunt câteva soluții, iar CEH are șanse să rămână măcar cu două unități viabile, dar se teme de ce va face noua conducere, care este defapt cea veche.

 

Cu buletinele expirate nu votați

Mai este fix o lună până ce vom pune ștampila pe buletinele de vot, dar trebuie să ținem cont de valabilitatea actelor de identitate. Polițiștii ne atrag atenția că sunt foarte mulți oameni cu cărțile de identitate expirate și îi așteaptă la ghișeele locale de evidență a populației.

 

ALEGERILE LOCALE VOR AVEA LOC ÎNTR-UN SINGUR TUR

Curtea Constituțională a respins miercuri în unanimitate excepția privind unele prevederi din Legea alegerilor locale, printre care și cele referitoare la alegerea primarilor într-un singur tur de scrutin. 

 

SUP  nu a cumpărat dezinfectanți diluați

Spitalul de Urgență din Petroșani este printre puținele care nu au contract, de cel puțin 5 ani de zile, cu firma incriminată că ar fi diluat dezinfectanții din spitale. Managerul Alin Vasilescu, medic chirurg, recunoaște că sunt declarate infecțiile intraspitalicești, dar că dezinfectanții au fost achiziționați în baza unei licitații, după oferta de preț - calitate și nu i-a fost impusă firma incrimnată.

 

INCENDIU PE A1 ÎNTRE DEVA ŞI ORĂŞTIE

Un camion încărcat cu 20.000 de kilograme de grâu a fost distrus într-un incediu care a cuprins autovehiculul în timp ce acesta circula pe autostrada A1, între localităţile Deva şi Orăştie. 

 

FONDURI EUROPENE PENTRU AGRICULTURĂ

Doriţi să accesaţi fonduri europene pentru agricultură și dezvoltare rurală? Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale primește cereri pentru finanțarea proiectelor de investiții în cadrul primei sesiuni de depunere a proiectelor prin intermediul Programul Național de Dezvoltare Rurală 2014–2020, pentru anul 2016.

Voteaza acest articol
(2 voturi)
Citit de 1807 ori Ultima modificare Miercuri, 04 Mai 2016 22:09

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: Stiri - 05.05.2016 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page