MONDO TV

Stiri - 09.05.2016

2016 10 Mai
Publicat de: 

După Colectiv, noi reguli și restricții în Peștera Bolii

Lumini de evacuare, siguranță și stingătoare de incendiu, plus alte și alte măsuri de precauție. Toate sunt acum necesare în Peștera Bolii, unde custodele Imre Szuhanek spune că a demarat un amplu proces de reabilitare. Din păcate, însă, nici banii, nici condițiile impuse de ISU nu le vor mai permite evenimente de mare anvergură în interior.

 

În Europa cu mâncare, tradiții și dansuri

Facem parte dintr-o mare familie, cea a Europei, iar tinerii de liceu dovedesc asta cel mai bine. La 9 mai, de ziua bătrânului continent, elevii de la Colegiul Național Mihai Eminescu au fost gazdele unui amplu angajament, la care au prezentat mâncare, manufacturi și obiceiuri, plus dansuri specifice din toate țările europene. Și au avut și opaspeși din alte licee.

 

Concurs de 9  mai cu premii

Ziua de 9 mai are o triplă semnificație în istoria Europei, iar copiii din școlile gimnaziale din Petroșani s-au întrecut în cadrului unui concurs ajuns deja la etapa cu numrul 2. Au plecat acasă cu toții câștigători ai unor premii în bani, dar și mai bogați în cunoștințele acumulate la școală, sau pentru acest concurs.

 

TÂNĂR RĂNIT GRAV DUPĂ CE S-A TĂIAT CU O DRUJBĂ

Un tânăr de 19 ani a scăpat cu viaţă ca prin minune. Acesta a fost rănit grav după ce s-a tăiat la faţă şi gât cu o drujbă.

 

SĂRBĂTOAREA TARAGOTULUI”, LA A CINCEA EDIŢIE

Interpreţi de mare valoare ai cântecului tradiţional popular şi instrumentişti consacraţi ai taragotului s-au aflat la sfârşitul săptămânii trecute la Gura Barza, în comuna Crişcior. Aici s-a desfăşurat a cincea ediţie a „Sărbătorii taragotului”.

 

Voteaza acest articol
(1 Vote)
Citit de 1435 ori Ultima modificare Marți, 10 Mai 2016 13:31

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri - 06.05.2016 Stiri - 11.05.2016 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page