MONDO TV

Stiri 03.02.2016

Publicat de: 

Când primesc pensionarii mineri gratuitățile?

Pensionarii mineri sunt așteptați să ducă la unitățile mi niere la care sunt arondați, facturile achitate la curent, termoficare sau pentru a beneficia de rații de cărbuni. Acțiunea se va termina în câteva săptămâni, iar mai apoi se stabilește exact perioada în care se fac deconturile. 

 

Marea colectare selectivă îmcepe prin primăvară

Ghenele de gunoi se vor modifica, clopotele tricolore vor deveni și ele mai utile, iar populația Văii Jiului va duce gunoiul pe sortimente. Asta se va întâmpla în doar 3 luni, iar până atunci autoritățile locale se vor ocupa de actele birocratice și de trezirea conștiinței în fiecare dintre locuitori. Asta pentru că râurile sunt extrem de poluate în acest moment, doar cu deșeuri rezultate din gospodăriile nostre.

 

BĂRBAT LOVIT DE TREN ÎN GARA DEVA

Un bărbat în vârstă de 47 de ani a fost grav rănit după ce a fost lovit de un tren în timp ce încerca să urce în garnitura ce făcea legătura între Deva şi Simeria. Doar o minune a făcut ca omul să rămână în viaţă, însă un picior i-a fost retezat pe loc.

 

IOHANNIS A REFUZAT GRAŢIEREA MONICĂI IACOB – RIDZI

Aflata de aproape un an in inchisoare, starea de sanatate a Monicai Iacob Ridzi este din ce in ce mai grava, mai ales dupa ce Kalus Iohannis a refuzat cererea de gratiere a fostului ministru.

 

Întrecere pe schiuri în Parâng

Stațiunea de munte Parâng va fi, la finele acestei săptămâni, gazda unei întreceri pe schiuri. Este vorba despre Cupa Parâng, iar la final, seara, va fi carnaval cu măști. Acesta este primul eveniment de anvergură ce se desfășoară în Parâng.

 

„Fefeleaga” coboară cu lapte în Petroșani

Nana Ileana și calul ei Breazu’ au fost atracția Petroșaniului, miercuri dimineață, când femeia a coborât cu lapte în oraș. Vine de două ori pe săptămână cu calcul, iar măreția animalului ce își cară în spate stăpâna, nu are cum să nu fie observată. Sunt cei mai vechi precupeți, iar în timp, tot mai puțini rămân.

 

CĂŢEL SALVAT DE POMPIERI

Operaţiune de salvare mai puţin obişnuită. Pompierii din cadrul Detaşamentului Orăştie au fost solicitaţi să intervină pentru salvarea unui căţel. 

Voteaza acest articol
(4 voturi)
Citit de 1416 ori Ultima modificare Miercuri, 10 Februarie 2016 12:03

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri - 02.02.2016 Stiri - 04.02.2016 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page