MONDO TV

Stiri - 04.02.2016

2016 04 Feb
Publicat de: 

TESA a oprit lucrul la minele din Valea Jiului

Personalul indirect productiv a oprit joi la prânz lucrul în mai multe unități miniere din Valea Jiului, din cauză că oamenii au aflat că urmează să stea în concediu fără plată 10 zile. Liderii de sindicat încearcă să poarte negocieri cu reprezentantul administratorului judiciar pe acest subiect, pentru că, spun ei, minerii nu pot lucra fără această categorie de personal.

 

PSD ŞI UNPR AU SEMNAT PROTOCOLUL DE COLABORARE

Preşedintele PSD Liviu Dragnea şi preşedintele UNPR Gabriel Oprea au semnat joi protocolul de colaborare, care prevede că organizaţiile pot încheia alianţe în vederea alegerilor locale,o decizie definitivă privind liste comune pentru alegerile parlamentare urmând să fie luată ulterior. 

 

Vom avea cinema 3D la Petroșani

Epoca cinematografelor va reînvia și la Petroșani, unde va fi reamenajat un cinematograf de ultimă generație. Anunțul a fost făcut făcut de primarul Tiberiu Iacob Ridzi, care a spus că finanțarea vine de la Compania Națională de Investiții.

 

NEPLATA SALARIILOR, PRINCIPALA PROBLEMĂ A ANGAJAŢILOR HUNEDORENI

În judeţul Hunedoara s-au înregistrat, anul trecut, aproape 50 la sută din totatul conflictelor de muncă înregistrate la nivelul întregii ţări. Neplata drepturilor salariale şi nerespectarea timpului de muncă şi odihnă sunt principalele nereguli descoperite de către inspectorii ITM în cadrul controalelor efectuate în 2015.

 

DIN 15 FEBRUARIE SE VOR ELIBERA BILETELE DE TRATAMENT

Începând cu data de 15 februarie la Casa Judeţeană de Pensii Huedoara se va începe distribuirea biletelor de tratament. Ce trebuie să faceţi pentru a intra în posesia unui astfel de bilet şi care sunt criteriile de atribuire, aflaţi din materialul următor.

 

Crucea Roșie a deschis un centru de zi la Lupeni

Aproximativ 500 de copii și părinții lor vor avea un sprijin la Lupeni, acolo unde de ASTĂZI s-a deschis un centru dedicat lor. Va fi un loc în care vor primi o masă caldă, dar vor avea, împreună cu părinții lor, acces la educație și la socializare în comun. Totul a fost posibil grație unui proiect finanțat printr-o fundație din Danemarca și după 2017 ar putea să continue.

 

Ce vor face consilierii elevi?

Consiliul Consultativ al Tinerilor din Petroșani și-a stabilit obiectivele și planurile pentru întreg anul 2016. Sunt 5 evenimente de amploare la care vor lua parte atât tinerii, cât mai ales comunitatea locală. Nou-înființatul Consiliu Consultativ al Tinerilor este identic cu forul local, iar în acțiunile lor, tinerii sunt susținuți și cu fonduri de la bugetul local.

Voteaza acest articol
(2 voturi)
Citit de 1663 ori Ultima modificare Miercuri, 10 Februarie 2016 12:02

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri 03.02.2016 Stiri - 05.02.2016 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page