MONDO TV

Stiri - 02.02.2016

2016 02 Feb
Publicat de: 

Apa de ploaie, ne umflă facturile

Plătim prea mult la apă și facturile la acest serviciu sunt subiectul la zi în orice localitate a Văii Jiului. Oamenii se plâng că li se calculează pierderi, că au apometre, sau nu, care bat cu cele de la scară, dar aproape nimeni nu a sesizat că plătim o taxă ce aduce profit simțitor firmei, deși ar putea fi eliminată, așa cum au făcut alte localități din România. Primarii au prins de veste și vor să ceară scoaterea ei din factură.

 

Primii bani pentru drumul din Parâng

Consiliul Județean Hunedoara a alocat primii bani necesari pentru drumul din Parâng. Adrian David, președintele instituției județene, susține că a dat deja 3 milioane de lei și asta doar ca să înceapă procedurile, dar costul total a fost diminuat.

 

VASILE BLAGA, SFATURI PENTRU LIBERALII HUNEDORENI

Prezent la Deva la sfârşitul săptămânii trecute, copresedintele PNL, Vasile Blaga a declarat ca partidul national liberal poate castiga alegerilor locale, in măsura în care membrii partidului rămân uniţi şi solidari.

 

UNPR FĂRĂ PSD LA ALEGERILE LOCALE 

În urma întâlnirii de la sfârşitul lunii trecute a celor două birouri parlamentare UNPR şi PSD s-au luat deciziile finale. Astfel la alegerile locale din martie cele două partide vor candida pe liste separate.

 

Cetatea Bănița – la faza de evaluare

Terenul pe care este construită cetatea dacică de la Bănița este acum problema care ține pe loc punerea în valoare a edificiului istoric. După ce a reușit să facă drumul spre cetățile dacice din nordul județului, Consiliul Județean spune că își îndreaptă atenția și spre cel de la intrarea în Valea Jiului, dar rămâne de văzut cum va face întabularea terenului.

Voteaza acest articol
(3 voturi)
Citit de 1225 ori Ultima modificare Miercuri, 10 Februarie 2016 12:03

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri - 01.02.2016 Stiri 03.02.2016 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page