MONDO TV

Stiri - 01.02.2016

2016 01 Feb
Publicat de: 

PĂDUCEL ATACAT DE FIII RISIPITORI

Orașul Petrila a devenit un teatru de război, motivul fiind apropiata campanie electorală, care îi face pe toți mai atenți. Așa se face că, la împărțirea banilor, unii s-au opus, au cerut să se taie din bugete considerate importante de primar și au alocat bani pentru potențialii investitori. Disputele s-au purtat ca în războiul rece, dar fiecare își arogă meritul de a avea dreptate exclusiv. 

 

Oameni lăsați fără apă de închiderea minei Petrila

Toate casele din cătunul de lângă Peștera Bolii rămân fără apă potabilă, după ce mina Petrila începe lichidarea activelor pe care le deține în zona respectivă, printre care și grupul de protecție sanitară. Autoritățile locale și cele județene au gândit un plan și Apa Serv are misiunea de a rezolva urgent situația.

 

PNL HUNEDOARA ŞI-A LANSAT CANDIDAŢII LA ALEGERILE LOCALE

Liberalii şi-au prezentat candidaţii şi strategia pentru alegerile locale, într-un eveniment electoral organizat în sala de spectacole a Teatrului de Arte Deva. PNL Hunedoara are 42 de primari în funcţie, din 69, câţi sunt la nivel judeţean, astfel că, teoretic, pot câştiga judeţul, dacă foştii PDL şi PNL reuşesc să formeze o singură echipă. Apelul la unitate cu lozinca „privim spre viitor” a fost şi mesajul transmis de liderii de la Centru ai noului PNL.

 

Drumul de centură, în impas din cauza culturii

Reprezentanții Ministerului Culturii au venit la Petrila, au bătuta la pas incinta fostei exploatări de huilă și se pare că vor lăsa orașul fără asfalt pe șoseaua de centură. Ilie Păducel caută soluția pentru a reabilita din banii de la Societatea de Închideri de Mine acea arteră, dar deocamdată nu a reușit să obțină avizul favorabil.

 

Centrul de turism Uricani caută angajați

Și la Uricani există un centru de informare al turiștilor, așa cum a fost construit și la Petroșani, sau la Lupeni. Dar, cel de la Uricani  și cel de la Lupeni nu sunt încă funcționale, pentru că nu au angajați. Autoritatea Națională a Funcționarilor Publici încă nu a aprobat organigrama și acesta este principalul motiv.

Voteaza acest articol
(3 voturi)
Citit de 1197 ori Ultima modificare Miercuri, 03 Februarie 2016 10:07

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: Stiri - 02.02.2016 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page