MONDO TV

Stiri - 07.04.2016

2016 07 Apr
Publicat de: 

Un deceniu de la ultimul vagon scos din mina Aninoasa

Mina Aninoasa s-a închis acum 10 ani, iar primul oraș care a fost în pragul falimentului și în care s-a declarat pentru prima dată în istoria României, insolvența, este acum ca un semnal de alarmă pentru restul Văii Jiului. Lumea trăiește din pensii, ajutoare sociale și fură, dar nici de furat nu mai este ce, în timp ce clădirile cad din picioare, după ce au fost părăsite. Mulți spun că așa va arăta Valea Jiului după închiderea mineritului!

 

TIBERIU BALINT A FOST EXCLUS DIN PNL

Fostul preşedinte al organizaţiei municipale a PNL Deva, Tiberiu Balint, a fost exclus astăzi din PNL. Reprezentanţii organizaţiei judetene a pnl spun că decizie vine după ce Balint si-ar fi exprimat sustinerea fată de candidatul ALDE la primaria Deva.

 

Centrul medical de recuperare neuro, rămâne un vis

Un tânăr medic din Petroșani a încercat să creeze un centru de recuperare neuromotorie în Aninoasa, mizând pe faptul că o astfel de instituție nu există în zonă pe o rază de mai multe județe. A muncit în Irak și a investit 10.000 de euro în proiecte, dar când a venit vorba de implicarea autorităților, a rămas cu clădirea năpădită de bălării și nu mai are nicio șansă. Petre Corlan încă mai crede, însă, că își va realiza planul.

 

Lotul olimpic de tir cu arcul, gata de Rio

Obiectivul principal: să ajungă la Rio!. Asta spun în cor arcașii României, care în aceste zile sunt la Aninoasa, unde se antrenează pentru cea mai importantă competiție. Dacă se vor califica, îi vom vedea pe sambadrom, la Rio și antrenorul lor spune că vom avea, cu siguranță, o astfel de șansă.

 

LA SFÂRŞITUL ANULUI VOM PUTEA CIRCULA PE AUTOSTRADA LUGOJ – DEVA

Până la sfârșitul anului, potrivit reprezentanților Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România, se va putea circula pe autostrada Lugoj – Deva, cu excepția unui tronson de 3,5 kilometri, unde vor fi realizate tuneluri, pentru a nu perturba habitatul urșilor.

Voteaza acest articol
(3 voturi)
Citit de 1345 ori Ultima modificare Joi, 07 Aprilie 2016 21:13

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri - 06.04.2016 Stiri - 08.04.2016 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page