MONDO TV

Stiri - 06.04.2016

Publicat de: 

Hoți și tăinuitori reținuți de poliție

Trei bărbați din Petroșani au fost reținuți de polițiști, după ce au fost prinși că au furat mai multe pachete de țigări din mașini pe care le-au spart. Doi dintre ei au furat mai multe pachete de țigări, în timp ce al treilea a fost reținut pentru tâinuire. Asta pentru că știa ce fac prietenii lui și chiar i-a ajutat să vândă marfa furată

 

Hoți fugăriți cu focuri de armă la Petrila

Minele din Valea Jiului sunt mană cerească pentru hoții de material feros, care dau atacul zilnic, ca să fure ce mai pot, până nu se închid minele. Asta s-a întâmplat și la Petrila, unde, nu mai puțin de 20 de oameni, au dat atacul în haită în incinta minei, iar agenții de pază au chemat poliția. Oamenii legii au făcut uz de armă ca să îi prindă și o parte dintre ei au și fost identificați.

 

Cât timp ne mai trebuie pentru mina Petrila?

Nu s-au dus cu temele făcute, nu au găsit soluția finală și Ministerul Energiei și cel al Culturii le-a dat un ultimatul celor din Valea Jiului. Trei săptămâni au la dispoziție ca să stabilească ce clădiri demolează și care rămân în patrimoniul orașului.

 

SOLUŢIA ÎN DOSARUL ADMINISTRĂRII C.E.H. A FOST AMÂNATĂ

Curtea de Apel Alba Iulia a amânat, pentru data de 12 aprilie pronunţarea în procesul în care Complexul Energetic Hunedoara contestă hotărârea Tribunalului Hunedoara în dosarul declanşării insolvenţei la acest agent economic. conducerea companiei este nemulţumită de firma desemnată ca administrator judiciar provizoriu în derularea procedurii respective. 

 

Când se întrerupe termoficarea?

Mai sunt câteva zile în care termofocarea va funcționa în Petroșani. Asta pentru că noaptea temperaturile nu trec de 4 C și agentul termic este furnizat cu precădere după lăsarea serii.

 

Despre speranță și moarte, cu Victor Ioan Frunză, la Petroșani

Regizorul anului 2015, premiat de UNITER în România, Victor Ioan Frunză ne așteaptă sâmbătă la Petroșani cu premiera „Nastasia – poveste de cartier”. Despre viață, moarte, actori tineri și un teatru care își regăsește locul în rândul instituțiilor de cultură de prestigiu, am vorbit cu marele regizor român, care a acceptat provocarea pentru că știa că la I.D Sîrbu „acasă” va găsi cu cine să lucreze.

Voteaza acest articol
(0 voturi)
Citit de 1178 ori Ultima modificare Vineri, 08 Aprilie 2016 22:08

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri - 05.04.2016 Stiri - 07.04.2016 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page