MONDO TV

Stiri - 05.04.2016

2016 05 Apr
Publicat de: 

MINERII SI ENERGETICIENII AU FOST LA BUCUREȘTI

Minerii și energeticienii au pichetat  marți dimineața sediul Ministerului Energiei. Au vrut astfel să atragă atenția asupra problemelor cu care se confruntă CEH, mai ales că falimentul este prefigurat în mai toate analizele economice. Ministrul Victor Grigorescu, însă, nu le-a dat speranțe deșarte.

 

TÂNĂRĂ SECHESTRATĂ, BĂTUTĂ ŞI VIOLATĂ DE IUBIT

Momente de groază pentru o tânără de 17 de ani din Petrila. Aceasta a fost sechestrată şi obligată de iubit ca să întreţină cu aceasta relaţii sexuale.

 

Mama criminală, îndoliată din nou

Femeia care și-a ucis cei 3 copii, după ce i-a închis în casă și le-a aprins o lumînare încă nu a fost încarcerată. Ea a venit ASTĂZI DIMINEAȚĂ la Judecătoria din Petroșani, cu mandat de aducere și a cerut termen ca să își angajeze un avocat. Asta pentru că are de ispășit 100 de ore de muncă, însă, nu s-a sinchisit, mai ales că acum spune că i-a murit și soțul.

 

Pensionarii primesc banii pentru gratuități

Până de Paști toți pensionarii mineri vor primi banii pe deconturile aferente facturilor la energie electrică și termică. Potrivit celor de la Societatea de Închideri de Mine, plățile încep într-o săptămână și până la finele lunii aprilie se vor aloca sumele în ordine alfabetică.

 

Lipsa unui vaccin le-a distrus viitorul

Tot mai mulți oameni ajung să regrete că nu și-au făcut, lor sau copiilor lor, vaccinurile la timp. De cele mai multe ori se întâmplă chiar să își piardă sănătatea mintală, după ce constată că nu pot emigra în alte țări, din cauza unui vaccin lipsă. Medicii de familile le atrag atenția părinților care refuză vaccinarea copiilor, să țină cont de toate riscurile, inclusiv de cele legate de posibilitatea de a locui peste hotare.

 

GARDĂ MEDIEVALĂ LA CASTELUL CORVINILOR

Dezvoltarea municipiului Hunedoara este pentru primarul Viorel Arion cel  mai important proiect de pe agenda sa de lucru. Din acest motiv, edilul hunedorean a gândit în primul rând o serie de proiecte menite să dezvolte turismul în municipiul de pe Cerna.

Voteaza acest articol
(3 voturi)
Citit de 1398 ori Ultima modificare Marți, 05 Aprilie 2016 22:47

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri - 04.04.2016 Stiri - 06.04.2016 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page