MONDO TV

Stiri - 04.04.2016

Publicat de: 

Uimiți și umiliți de sistemul medical

Zeci de oameni au ajuns de vineri până AZI inclusiv la medicul de familie aproape degeaba. Unii au vrut rețete, fiind început de lună, alții bilete de trimitere, iar medicii de familie au fost nevoiți doar să îi amâne, sau să îi consulte și atât. Totul, pentru cîă au decis să protesteze astfel pentru că ei au fost pur și simplu uitați de sistemul medical.

 

INSEMEX, solicitat după Colectiv

Au cerut tot mai mulți avize și autorizații de la specialiștii singurului institut din țară specializat în explozii și explozivi. Este vorba despre cei de la INSEMEX, care, după tragedia din Colectiv, au avut mai multe runde de întlniri cu oamenii care ar trebui să îi instruiască pe cei care lucrează în firme cu riscuri neevaluate până acum. 

 

Nici cu clădirile, nici cu finațare

Mina Petrila a ajuns un soi de măr al discordiei și, pe de o parte Ilie Păducel, primarul orașului nu s-ar încurca cu clădirile de patrimoniu, iar pe de altă parte, viceprimarul Vasilie Jurca le cere ministerului. Cert este că Minsierul Energiei i-a chemat la finele săptămânii trecute la București,pentru că Societatea de Închideri de Mine a cerut să se facă ceva, pentru că pierde bani, însă, lucrurile nu au fost tranșate  nici acum. În plus, timpul e scurt și se pierde finanțarea europeană.

 

FINANŢĂRI NERAMBURSABILE DE LA CONSILIUL JUDEŢEAN

Consiliul Județean Hunedoara a aprobat acordarea unor  finanţări  nerambursabile  pentru  anul  2016, în valoare totală de 4,5 milioane de lei. Cei mai mulți bani îi va primi FC Hunedoara, 480.000 de lei, însă cele mai multe proiecte depuse și aprobate au vizat bisericile din județ.

 

TRAIAN BĂSESCU, ÎN TURNEU ELECTORAL LA DEVA

Fostul preşedinte al României, Traian Basescu, s-a aflat la sfarsitul saptamanii trecute la Deva. Acesta a ţinut un discurs electoral de o oră, pe care l-ar fi putut rosti în oricare altă parte a ţării. Singurele referiri la judeţul Hunedoara au fost legate de declinul ireversibil al siderurgiei, subiect acceptat de hunedoreni de cel puţin zece ani.

 

CAVALERI ŞI DOMNIŢE LA REDESCHIDEREA CETĂŢII DIN DEVA

Cavaleri din mai multe cetăţi şi castele medievale transilvane alături de domniţele lor graţioase, lupte între daci şi romani sau salve de tun - toate au reprezentat elemente de atracţie pentru câteva mii de turişti şi localnici care au luat parte duminică la deschiderea oficială a Cetăţii Deva. 

Voteaza acest articol
(3 voturi)
Citit de 1285 ori

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri - 01.04.2016 Stiri - 05.04.2016 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page