MONDO TV

Stiri - 08.04.2016

2016 08 Apr
Publicat de: 

Ciocnire spectaculoasă pe DN 66

Două mașini s-au ciocnit pe DN 66 în zona Livezeni, acolo unde traficul este îngreunat de numărul mare al autovehiculelor parcate, dar și din vina depozitelor care îngustează traseul, cu marfa expusă până aproape de prima bandă. Ambii șoferi au fost duși la spital, iar circulația a fost întreruptă timp o oră, în care s-a circulat pe un singur fir, alternativ.

 

Sucilă, 30 de zile fără mâncare

Fostul polițist de la Vulcan, Adrian Sucilă este de o lună în greva foamei, în fața Judecătoriei din Petroșani. Omul spune că are probleme de sănătate, dar a primit câteva răspunsuri de la Președinție și de la premierul României, care îi dau putere. Iar dacă nu va reuși să izbândească, va merge la CEDO.

 

Rus, Albescu, Brândușe și mai cine?

Cazul PNL-istului Constantin Brândușe de la Lupeni, care a încercat să își pună capăt zilelor, după ce a ingerat un pumn de calmante, îi face pe liberali să-și regândească opțiunea și la Lupeni. Asta, după ce au făcut schimbări în mai toate orașele Văii Jiului și nu numai, imediat după lansarea oficială a candidaților. Și la Aninoasa s-au orientat spre alt candidat.

 

ALIANŢA PENTRU HUNEDOARA A FOST ÎNREGISTRATĂ LA BIROUL ELECTORAL

Alianta pentru Hunedoara a fost infiintata. In cadrul unei conferinte de presa organizată astazi la sediul UNPR din Deva, senatorul Haralambie Vochitoiu a declarat ca este vorba despre o alinta electorala, care aduce in prim plan oamenii simpli, si nu politicienii, asa cum eram obisnuiti pana acum.

 

HUNEDOREANCĂ ÎNŞELATĂ CU 5.400 DE LEI

Mare atentie la cine deschideti usa locuintei. Infractorii fac tot mai multe victime in judetul Hunedoara. O hunedoreancă în vârstă de 88 de ani a fost înşelată de doi barbati cu suma de 5.400 de lei. 

 

Un pic din Italia, la apus, în Petroșani

 Sâmbătă, o artistă din Valea Jiului ne invită la o incursiune într-o regiune plină de semnificații religioase. Monica Gabriela Ailincăi și-a intitulat fotografiile „Apus de soare”, pentru că toate le-a făcut sub lumina aacestui fenomen, iar povestea locului ne duce spre misticism. Vernisajul are loc înaintea premierei teatrale de sâmbătă, la Teatrul Dramatic I.D Sîrbu.

Voteaza acest articol
(2 voturi)
Citit de 1752 ori Ultima modificare Vineri, 08 Aprilie 2016 22:13

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri - 07.04.2016 Stiri - 11.04.2016 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page