MONDO TV

Stiri 08 09 2015

2015 09 Sep
Publicat de: 

Termoficarea tranșată la București

Miercuri, la București va fi discutată problema termoficării în Valea Jiului, dar și la Deva. La întâlnire vor participa factorii decizionali din județ, care vor să ceară Guvernului soluția salvatoare pengtru această iarnă.

 

Dosar închis în cazul ursului ucis

A avut un comportament ciudat, a atacat și  a mâncat câinii oamenilor, a ucis porcii și a atacat chiar oamenii, care l-au văzut. Ursul care a terorizat tot Petroșaniul și, mai ales oamenii din zona cătunelor Dâlja, ori Iscroni, nu era turbat și dosarul a fost închis în urma acestor analize.

 

Gh. Ile: Vom fi mai puțini și mai activi

Vom fi mai puțini, dar vom avea de lucru in industrii conexe mineritului. Asta spune primarul Gheorghe Ile despre planurile pe care le are pentru următorii ani, iar anul 2020 va găsi municipiul Vulcan mai dezvoltat din punct de vedere turistic, dar și ca infrastructură.

 

Se închide drumul din Defileul Jiului

Artera rutieră din Defileul Jiului, drumul ce leagă Petroșaniul și județul Hunedoara de Gorj va fi închis, cel mai probabil, de săptămâna viitoare. Restricțiile de circulație sunt impuse, spun drumarii, de lucrările de o mai mare amploare ce se vor desfășura acolo.

 

Drumul din Parâng, reabilitat în 2016

În bugetul pe anul 2016 va fi reabilitat și drumul spre Parâng. Este vorba despre artera rutieră, care pleacă din zona Rusu și urcă până sus în stațiunea turistică. Banii vor veni de la Consiliul Județean Hunedoara și, cu siguranță, artera rutieră nu va mai fi închisă pe timpul iernii, când singura șansă a turiștilor este telescaunul.

 

CARMEN HĂRĂU, INTERPELĂRI DE INTERS ÎN PARLAMENT

Carmen Hărău, deputatul liberal de Hunedoara, a făcut luni două interpelări în Parlamentul României. Una pe tema demisiei președintelui Consiliului de Administrație al Complexului Energetic Hunedoara , Aurelian Ghimpău, iar cealaltă pe tema refuzului TVR de a mai transmite spectacolul omagial din acest an, de la Serbările Naționale ce vor avea loc duminică, 13 septembrie, la Țebea.

 

UTILAJELE CARE ACŢIONEAZĂ PE DRUMURILE JUDEŢENE – URMĂRITE PRIN GPS

Utilajele care vor acţiona pentru întreţinerea drumurilor judeţene atât pe timp de iarnă cât şi vara vor fi dotate cu aparatură GPS. De când se va întâmpla asta, dar şi motivele care au stat la baza deciziei preşedintelui Consiliului judeţean Hunedoara, aflaţi din materialul următor.

 

NAŞTEREA MAICII DOMNULUI

Sărbătoare mare, la fel ca în fiecare an, pe 8 septembrie. Astăzi, biserica ortodoxă şi cea catolică sărbătoresc Naşterea Maicii Domnului. Sărbătoarea este cunoscută şi ca Sfânta Maria Mică.

Voteaza acest articol
(4 voturi)
Citit de 1425 ori Ultima modificare Joi, 10 Septembrie 2015 12:13

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri 07 09 2015 Stiri 09 09 2015 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page