MONDO TV

Stiri 09 09 2015

Publicat de: 

Impozite, on line, prin Primărie

Sub 1% din totalul contribuabililor din Petroșani plătesc on line și asta în condițiile în care aproape toată populația a trecut pe la ghișeu ca să achite dările la stat. În curând, însă, vor fi operaționale două platforme on line, una direct prin Primăria Petroșani, unde vom putea să plătim dările, direct din fața calculatorului.

 

Vulcan: 90 de locuri de muncă neocupate

Cel puțin 90 de locuri de muncă, remunerate cu salariul minim pe economie nu pot fi ocupate la Vulcan, în Valea Jiului. Îngrijorat, patronul unei fabrici de canapele a apelat până și la primarul Gheorghe Ile, ca să îl ajute să își găsească muncitori, iar încercarea este tot fără succes deocamdată.

 

PLN – reacție la Edil Urban

Consilierii liberali din Petrila se opun înființării unui nou post de conducere în una dintre societățile aflate în subordinea Consiliului Local, respectiv Edil Urban. Liberalii sunt de părere că societatea stă prost și nu mai are nevoie de încă un șef care să încaseze un salariu.

 

Eveniment religios la Petroșani

Credincioșii ortodocși sunt așteptați joi după amiază la Paraclisul Catedralei Sfântul Ilie din Petroșani. Mica curte a bisericuței, aflată lână Parcul Central Carol Schreter, va avea pentru câteva ore moaștele Sfântului Grigorie DECAPOLITUL.

 

Artă, caritate și doze de bere

Caritate, artă și doze de bere. Aparent, cei trei termeni nu prea au nimic în comun, însă, un grup de voluntari din Câmpia Turzii au găsit la Petroșani ideea salvatoare. Au creat adevărate opere de artă din cutiile pe care toți le aruncăm la coșul de gunoi și, cu banii strânși din v***area lor, vor ajuta copiii cu dizabilități.

 

PROVOCARE : LABIRINT ATICORUPŢIE

Pentru a-i îndemna pe cetăţeni să lupte împotriva corupţiei, Asociaţia Pro Democraţia şi reprezentanţi ai Direcţiei Generale Anticorupţie au pus bazele unui proiect inedit. Labirintul Anticoruptie a fost o adevarată provocare pentru deveni.

Voteaza acest articol
(2 voturi)
Citit de 1855 ori Ultima modificare Miercuri, 03 Februarie 2016 14:17

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri 08 09 2015 Stiri 10 09 2015 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page