MONDO TV

Stiri 07 09 2015

Publicat de: 

Tamponare spectaculoasă pe Maleia

Trei oameni, printre care și un copil mic, au ajuns la Spitalul de urgență din Petroșani duminică seara, după ce mașinile în care erau s-au ciocnit pe drumul ce duce spre stațiunea parâng. Poliția face acum cercetări pentru a stabili cu exactitate cine se face vinovat de producerea accidentului spectaculos.

 

Stația de sortare, inaugurată la Petroșani

Astăzi  la prânz a fost inaugurată una dintre cele mai importante investiții din Valea Jiului, stația de sortare a deșeurilor. Lucările au fost finalizate și acesta este un pas important în gestionarea deșeurilor menajere, pas ce va fi urmat de colectarea selectivă și de eliminarea gropii de gunoi de la Vulcan. La Dâlja au sosit cu acest prilej reprezentanți ai constructorului, ai Consiliului Județean Hunedoara dar și primarii din Valea Jiului.

 

Câini eliberați sau uciși la adăpostul din Uricani

În noaptea de duminică spre luni, persoane rămase necidentificate, au intrat și au eliberat câinii din adpostul de la Uricani. Pe adresa redacției au sosit în această dimineață mai multe fotigrafii în care câinii de la Uricani sunt chiar morți. Responsabilii de la adăpost spun că au sesizat poliția..

 

Monumente recondiționate în Petroșani

Intrarea dinspre Gorj în Petroșani va fi reabilitată, iar bustul lui Avram Iancu va ajunge în fața primăriei din Capitala Văii Jiului. Sunt câteva obiective pe care administrația din Petroșani și le-a propus în această toamnă și sunt gata toate aprobările.  Urmează să fie reabilitată poarta de intrare în oraș, dar și soclul care așteaptă de ani de zile un monument în centrul orașului.

 

Drum la Aninoasa de 1,2 milioane de lei

Drumul din Aninoasa intră în reabilitare și, numai de la Consiliul Judțean Hunedoara a fost alocată o sumă de peste un milion de lei, bani din care se vor face creparațiile, de la intrarea în oraș, spre primărie, pe o porțiune de aproape doi km și jumătate.

 

Amânare în Dosarul Monica Iacob Ridzi

Dosarul în care fostul ministru Monica Iacob Ridzi a cerut întreruperea pedesei cu închisoarea a fost din nou amânat la finele săptămânii trecute. Termenul a fost fixat peste două săptămâni, iar atunci vom afla dacă i se va întrerupe pedeapsa cu închisoarea, necesare fiind câteva expertize care încă nu au ajuns la instanța Tribunalului.

Voteaza acest articol
(3 voturi)
Citit de 1557 ori Ultima modificare Joi, 10 Septembrie 2015 12:11

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri 04 09 2015 Stiri 08 09 2015 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page