MONDO TV

Stiri 04 09 2015

2015 04 Sep
Publicat de: 

Prețul apei, majorat de acționari

S-au iscat multe controverse pe tema creșterii prețului la apa potabilă și canalizare în Valea Jiului. Prin intermediul unui comunicat remis presei, însă, conducerea societății de distribuție a apei a ținut să facă o serie de precizări. Decizia, spun cei de la Apa Serv era necesară, dar a și fost aprobată de factorii decizionali din Valea Jiului.

 

Școala începe în parc

Primul clopoțel sună în 14 septembrie la Petroșani în Parcul Central Carol Schreter. A devenit deja o tradiție ca acolo să se întâlnească bobocii cu  toți elevii din școli și licee, iar startul le va fi dat de primarul Tiberiu Iacob Ridzi.

 

Stația de sortare, gata de inaugurare

Luni la prânz va fi inaugurată una dintre cele mai importante investiții din Valea Jiului, stația de sortare a deșeurilor. Lucările au fost finalizate și acesta este un pas important în gestionarea deșeurilor menajere, pas ce va fi urmat de colectarea selectivă și de aliminarea gropii de gunoi de la Vulcan.

 

Au împușcat ursul care i-a terorizat

O noapte de groază au petrecut oamenii în zona Livezeni, noaptea trecută, când ursul i-a atacat pur și simplu. Au fost momente de panică crâncenă și jandarmii și vânătorii abia au făcut față, când ursul i-a atacat. A fost o luptă pe viață și pe moarte și ursul a fost cu greu răpus. Întâi a ucis porcii, câinii și a încercat chiar să îi ucidă pe localnicii din zonă.

Voteaza acest articol
(1 Vote)
Citit de 1722 ori Ultima modificare Vineri, 04 Septembrie 2015 22:35

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri 03 09 2015 Stiri 07 09 2015 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page