MONDO TV

Stiri 03 09 2015

Publicat de: 

Centura Petroșaniului, cu bani europeni

DN 66 care traversează municipiul Petroșani este plin de gropi și, de ani de zile, primarul Tiberiu Iacob Ridzi nu a reușit decât să plombeze gropile uriașe ce s-au creat din cauza traficului greu. Nu sunt bani la bugetul local, dar sunt șanse să ca primăria să acceseze fonduri europene și asta, în anumite condiții.

 

Revin restricțiile în Defileul Jiului

Revin utilajele mari în Defileul Jiului și vor fi din nou restricții de circulație. Responssabilii de la drumuri spun că acestea se vor impune în scurt timp, pe o perioadă mai mică de timp și asta pentru că se vor face din nou derocări masive de piatră, însă, ne promit asfalt pe o bună porțiune din drum, până la iarnă.

 

Septembrie – lună decisivă pentru Sucilă

Polițistul Sucilă află până la finele lunii septembrie ce îl așteaptă. Dosarul pentru pornografie infantilă are mari șanse să se reîntoarcă în instanță, iar în cel în care este cercetat pentru s*x cu un minor va fi audiat la mijlocul lunii septembrie, urmând ca apoi să se dea verdictul.

 

Termoficarea la mâna Guvernului

Tot ce înseamnă sistem de termoficare în Valea Jiului este acum la mâna Guvernului, pentru că CEH nu mai are soluții. Huila extrasă este puțină și stocurile inexistente la cele două termocentrale, iar Guvernul, nu a dat niciun răspuns încă la solicitările primarilor din Petroșani și Deva.

Voteaza acest articol
(2 voturi)
Citit de 1520 ori Ultima modificare Luni, 09 Noiembrie 2015 16:58

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri 02 09 2015 Stiri 04 09 2015 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page