MONDO TV

Stiri 02 09 2015

2015 02 Sep
Publicat de: 

Terorizați de urs, așteaptă o hârtie

Zeci de oameni sunt în pericol din cauza unui urs care, de ceva timp, le-a mâncat câinii și a băgat frica în tot satul La primăria din Petroșani sunt nu mai puțin de 6 cereri de la oameni ce au casele în Sașa, ori la Iscroni sau Dâlja, dar autoritățile locale așteaptă un aviz, practic o hârtie ca să poată face ceva. Până atunci, oamenii găsesc zilnic doar lanțurile cu care erau legați câinii mâncați de urs.

 

CFR plătește pentru accidentul de la Călan

Două trenuri au fost anulate și 6 călători și-au cerut banii pe bilete în stația CFR Petroșani, din cauza unui accident feroviar ce a avut loc la Călan. Un tren a lovit o basculantă, dar acesta nu este primul incident în care călătorii sunt implicați și își cer banii înapoi.

 

Expertul INSEMEX, audiat de instanță

Un nou termen în procesul de la mina Uricani, pentru uciderea a 3 electricieni, a avut loc, la Petroșani. Inculpații au venit în fața instanței, iar la acest nou termen unul dintre experții de la INSEMEX a fost audiat timp de mai multe ore. La finele lunii, vin să răspundă la întrebări șefii din ITM.

 

S-a închis drumul spre Voineasa

Au început lucrările pe drumul din Defileul Jiețului spre Voineasa și  în aceste zile nu se mai circulă pe DN 7A. Motivul este legat de derocările ce au loc pentru lărgirea drumului și, pentru că va fi dislocată o cantitate importantă de rocă, pe drum nu se va mai circula deloc o perioadă de timp.

Voteaza acest articol
(2 voturi)
Citit de 1748 ori Ultima modificare Joi, 03 Septembrie 2015 20:57

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri 01 09 2015 Stiri 03 09 2015 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page