MONDO TV

Stiri 01 09 2015

Publicat de: 

O ursoaică terorizează momârlanii din Valea Jiului

O ursoaică cu pui a mâncat mai mulți câini din zona Dâlja. Acum, mai multe echipe de jandarmi caută animalul sălbatic ca să îl prindă, pentru că localnicii care stau la case sunt pur și simplu îngroziți de ceea ce li se întâmplă.

 

Se caută donatori pentru salvatorul ars

Salvatorul ars la Paroșeni are nevoie de sânge și colegii săi fac un apel către toți cei care pot dona. Omul se află internat la Spitalul de arși din București și la finele  acestei săptămâni va mai fi supus unei noi intervenții chirurgicale.

 

HAOS : Au pornit termocentrala Paroșeni

Termocentrala Paroșeni a fost repornită la începutul acestei săptămâni. Asta se întâmplă, spun sindicaliștii, într-un moment extrem de delicat și fără prea multe avize necesare. Mai mult, instalația de desulfurare nu a fost finalizată și nici stocul de cărbune nu ajunge decât de la o zi la alta.

 

Monica Iacob Ridzi cere pedeapsa cu moartea

Monica Iacob Ridzi, fost ministru al Tineretului și deputat de Valea Jiului a publicat pe blogul său personal o scrisoare publică prin care cere pedeapsa capitală. Fostul ministru scrie că, dacă tot s-a introdus pedeapsa cu moartea, atunci să o primească toți cei care au infracțiuni economice, dar care au primit pedepse mai mari ca violatorii și criminalii de rând.

 

Voteaza acest articol
(1 Vote)
Citit de 1428 ori Ultima modificare Joi, 03 Septembrie 2015 09:29

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: Stiri 02 09 2015 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page