MONDO TV

Stiri 03 02 2015

2015 03 Feb
Publicat de: 

1. CORNEL RESMERIŢĂ pus sub acuzare

 Primarul municipiului Lupeni, Cornel Resmeriță se află în fața procurorilor DNA, cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile. Până la această oră procurorii încă nu s-au pronunțat asupra măsurii de arest preventiv.

 

 2. Cazul lui Resmeriță, dezbătut la Mondo FM

În această dimineață, omul de pe zebră a dezbătut în amănunt ce se întâmplă acum, în clasa politică românească. Cătălin Docea și Ionuț Drăgotesc au întors pe toate fețele, ițele încurcate ale dosarului în care este implicat Primarul Municipiului Lupeni, Cornel Resmeriță.

 

3. „LOTUL MOLOŢ”, o lună de arest la domiciliul

 Tribunalul Alba a admis propunerea de prelungire a măsurii arestului la domiciliu, cu încă 30 de zile, pentru fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Hunedoara, Mircea Ioan Moloţ.

 

 4. Alin Simota, condamnat din nou la închisoare

 Omul de afaceri petroșenean, Alin Simota, a fost condamnat astăzi la un an de închisoare cu executare. Decizia le aparține magistraților de la Tribunalul Petroșani, însă nu este una definitivă, ea putând fi contestată.

 

 5. Bani de la CEH pentru primăria Lupeni

 “CEH a făcut plăți către Primăria Lupeni!”. Asta a declarat Petre Nica, Președintele Sindicatului Muntele și continuă să ceară demiterea conducerii Complexului Energetic. De data aceasta, Nica cere intervenția ministrului Energiei și a Premierului Victor Ponta pentru înlăturarea  celor numiți pe criterii politice din Conducerea CEH.

 

 6. CARDURILE DE SĂNĂTATE, OPERAŢIONALE

 Cardurile de sănătate au devenit operaţionale. Timp de trei luni, acestea se vor utiliza în paralel cu adeverinţele de asigurat, însă după data de întâi mai, cardurile vor deveni principala modalitate prin care se  demonstrează calitatea de asigurat, mai ales atunci când mergem la medic.

 

7. Lecții de viață cu italienii, la Pollicino

 Italienii de la Pollicino ne dau lecții de viață, iar voluntarii au stabilit planuri importante pentru 2015. Copiii cu dizabilități, și nu numai ei, vor învăța grădinăritul. Vânătorii de munte din Italia vin cu obiective clare, în sprijinul comunității din Petroșani.

 

8. Zăpezile Bucuriei” în Pasul Vâlcan

Concursuri de schi, snowboard sau sănii, precum și multe alte surprize îi așteaptă pe iubitorii muntelui, în acest week-end, în Pasul Vâlcan. De la mic la mare, cu toții suntem invitați la cea de-a doua ediție a evenimentului „Zăpezile Bucuriei”, organizat și de această dată, de Primăria Municipiului Vulcan.

 

9. EXPONATUL LUNII: ZAHARNITA DIN SECOLUL XIX

O zaharniță realizată în cadrul manufacturii de faianță fină, din localitatea hunedoreană Batiz, poate fi admirată, pe parcursul lunii februarie, la Muzeul Civilizaţiei Dacice și Romane din Deva. Obiectul datează de la începutul secolului al nouăsprezecelea și aparține colecției de artă decorativă, a muzeului devean.

Voteaza acest articol
(0 voturi)
Citit de 1070 ori

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri 02 02 2015 Stiri 04 02 2015 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page