MONDO TV

Stiri 04 02 2015

2015 04 Feb
Publicat de: 

1. Cornel Resmeriță, liber să vină la Lupeni

Primarul din Lupeni, Cornel Resmeriță a fost eliberat aseară, dar a fost trimis în arest la domiciliu. Decizia aparține magistraților Tribunalului București, după ce instanța de la Înalta Curte de Casație și Justiție și-a declinat competența, în cazul persoanelor reținute pentru 24 de ore.

 

2. Mariana Mateescu, închisoare cu suspendare

Judecătorii din Petroşani au dat astăzi sentinţa în dosarul Marianei Mateescu: un an de închisoare cu executare. Fostul manager al Spitalului Municipal din Lupeni, este acuzată de abuz în serviciu contra intereselor publice.

 

3. Abatajul din Lupeni va fi închis

Întreg schimbul II al minei Lupeni a fost scos, ieri, din subteran din cauza unor acumulări de gaze. Decizia a fost luată de conducerea unității de exploatare a huilei, pentru a evita eventualele evenimente neplăcute. Inspectorii ITM spun că situația nu a evoluat pozitiv, iar abatajul va fi închis.

 

 4. Modificări la codul rutier, de mâine

 Vorbitul la telefon și transportarea minorilor în autovehicule, fără scaune speciale și omologate vor fi taxate dur de polițiștii rutieri. De mâine, modificările Codului Rutier intră în vigoare, iar oamenii legii vor fi prezenți în trafic.

 

 5. Noul viceprimar, întâlnire cu polițiștii

Noul viceprimar desemnat la Petroșani, Florin Nicolae a avut azi, în jurul prânzului, o întâlnire cu polițiștii locali. Aceasta a fost prima întrunire de la preluarea mandatului, cu serviciul din subordinea sa. Pentru că a fost mai mulți ani comandant al Poliției din Vulcan și Petroșani, Nicolae Florin știe ce are de făcut.

 

6. Ce șanse au pensionarii minieri?

Pensionarii minieri au aflat care este stadiul demersurilor pentru obținerea gratuităților. Aurel Anghel, directorul Societății Naționale de Închideri de Mine din Valea Jiului a venit cu do**mente, ca să discute despre acest aspect și chiar le-a dat speranțe foștilor ortaci.

 

7. Credit pentru asfaltarea Coloniei din Petrosani

Autoritățile petroșenene  au de gând să asfalteze colonia din Municipiul Petrosani, în acest an. Însă, cum banii sunt puțini, aceștia solicită un credit bancar, pentru a rezolva odată pentru totdeauna problemele din Colonie.

 

8. Alimentele de la UE, ramase in stoc

Aproximativ 2600 de cutii cu alimente, de la Uniunea Europeană există în acest moment, în depozitul Direcției de Asistență Socială Locală din Municipiul Petroșani. Până acum, circa 3800 de pachete au ajuns către beneficiari. Cei care nu și-au ridicat până acum acest ajutor, o mai pot face până la data de 13, a lunii februarie.

Voteaza acest articol
(0 voturi)
Citit de 1148 ori Ultima modificare Miercuri, 03 Februarie 2016 15:36

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri 03 02 2015 Stiri 05 02 2015 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page