MONDO TV

Stiri 02 02 2015

Publicat de: 

1. CEH trimite acasă 540 angajați

  Măsurile planului de eficientizare a Complexului Energetic Hunedoara, intră în aplicare încă de anul acesta. Astfel, în perioada următoare, 540 de mineri și energeticieni, din cadrul Complexului, vor fi disponibilizați.

 

2. Cornel Resmeriță, săltat în dosarul Udrea

„Vă spun, când mă întorc acasă”, au fost cuvintele primarului Cornel Resmeriță, imediat după ce mascații l-au săltat în această dimineață din locuința sa, din Lupeni. Procurorii DNA au descins și au efectuat percheziții în locuința primarului, de unde au ridicat mai multe documente și le-au încărcat într-o dubă.

 

3. Paducel: „insist cu angajarile la E.M.Lonea”

Angajările din sectorul minier sunt printre primele obiective, din acest an, și vizează ca minele din Valea Jiului să fie salvate de la închidere. Păducel a fost și el miner și cere insistent angajări la singura mina viabilă din  localitate, și anume E.M Lonea.

 

4. Nu primesti bon- nu platesti produsul

Guvernul a decis, de la întâi martie, ca în restaurante sau magazine să fie afişat, public, un anunţ conform căruia clientul are dreptul să nu achite contravaloarea produselor selectate sau consumate, dacă nu i se înmânează un bon fiscal. Prevederea apare în ordonanţa privind introducerea Loteriei bonurilor fiscale.

 

5. DEZASTRU PE STRĂZILE HUNEDOAREI

 O vijelie de doar câteva minute a transformat bulevardul Dacia, din Hunedoara, într-un loc calamitat. Vântul puternic a smuls acoperișurile din tablă și lemn, ale blocurilor, și le-a prăbușit peste mașini.

 

6. PODUL DE LA ȘOIMUȘ, „PLOMBAT” PE ZĂPADĂ

 Se clatină de la un capăt la celălalt, însă nimeni nu face nimic concret în acest sens. Este vorba de podul de la Șoimuș, în care s-au format zeci de gropi. Astăzi, angajații firmei care se ocupă de reabilitarea drumului au încercat să le „plombeze”. Vă întrebați cu ce? Cu zgură, adică cu nisip și piatră.

 

7. DEVENII RENUNȚĂ LA CENTRALELE DE APARTAMENT

 Tot mai mulți deveni renunță la centralele proprii de apartamente și se rebranșează la rețeaua de termoficare a orașului. Doar în această iarnă, aproape 200 de apartamente au fost  rebranșate și la alte zeci de locuințe din Deva, lucrările sunt în curs.

Voteaza acest articol
(0 voturi)
Citit de 1108 ori

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: Stiri 03 02 2015 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page