MONDO TV

Stiri - 07.12.2015

Publicat de: 

De la proxenetism, la mătură

Nu mai puțin de 12 oameni, care au fost condamnați penal și au avut de prestat muncă în folosul comunității, au ajuns la mătură pe străzile din Petroșani. Printre ei s-ar putea număra și proxeneții condamnați cu suspendare, dar numai după ce va fi judecat apelul pe care Daniel Pleșcan, Silviu  Prața și Mihaela Ciociu l-au depus la instanță. 

 

Lumini pentru HIV

În această seară, la Petroșani a fost marcat finalul campaniei care a avut ca temă prevenția împotriva infectării cu virusul HIV. Pe centrul civic, chiar acum ( PENTRU CĂ A ÎNCEPUT LA ORA 17,00), voluntarii de la Crucea Roșie aprind lumânări în memoria celor care s-au stins în Valea Jiului, din cauză că au dezvoltat  SIDA.

 

Ureche – protest la înălțime

Viorel Popa, zis Ureche a fost din nou la înălțime, adică pe stâlpul din fața Primăriei din Petroșani, unde a protestat timp de mai multe minute. Nici Poliția, nici salvarea, nici pompierii, ori oamenii strânși în fața stâlpului, nu l-au convins să coboare, până ce primarul Tiberiu Iacob Ridzi nu l-a luat în biroul său.

 

Moș Crăciun vine din Germania

Un TIR încărcat cu cadouri a ajuns luni dimineață la sediul Crucii Roșii din Petroșani. Pachetele vor ajunge la toți copiii din grădinițele de aici, dar și la cei necăjiți, care se află în evidențele voluntarilor de aici.

 

Cabinet medical la CȘS Petroșani

Au luta premii și au câștigat conscursuri naționale și internaționale, iar pentru asta au fost răsplătiți chiar și de comunitate, însă, sportivii de la Clubul Șccolar Sportiv din Petroșani au nevoie și de un medic. Zoltan Toth, directorul CSS, spune că primul său plan pentru 2016 este să înființeze o astfel de structură pentru elevii săi.

 

Lectie de ski

Serviciul Salvamont Lupeni, organizatia Salvati copiii dar si cativa oameni de bine din zona, au organizat, duminica, o lectie de ski pentru 26 de copii din Valea Jiului. Cu ajutorul monitorilor de ski, copiii au descoperit frumusetea acestui sport si s-au bucurat de o zi speciala in statiunea Straja. 

 

Te Salut Generatie in Blugi- a treia editie

Sambata la Vulcan a avut loc a treia editie a Festvalului Conscurs Judetean de Folk , Te Salut Generatie in Blugi(in memoriam Adrian Paunescu) . 45 de participanti s-au inscris in concurs

Voteaza acest articol
(1 Vote)
Citit de 1835 ori Ultima modificare Marți, 08 Decembrie 2015 21:58

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri - 04.12.2015 Stiri - 08.12.2015 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page