MONDO TV

Stiri - 04.12.2015

2015 04 Dec
Publicat de: 

Cadouri pentru Pollicino

Nu mai puțin de 86 de copii de la Pollicino, copii cu probleme speciale, au primit astăzi, cadouri de la cei care s-au gândit la ei tot anul acesta. Poate ați observat în mai multe magazine cutii transparente în care s-au strâns donații, iar acum toți au ghetuțe noi, numai bune pentru a-l aștepta pe Moș Nicolae așa cum se cuvine.

 

Încep pregătirile pentru Moș Crăciun

Clubul Copiilor din Petroșani a demarat acțiunile menite să marcheze sărbătorile de iarnă. Cei mici s-au pregătit, fiecare cu ce a știut mai bine, au creat adevărate opere de artă, iar acum le expun în cadrul primei manifestări grupată sub genericul „În așteptarea lui Moș Crăciun” și, dacă vă plac creațiile lor, atunci le puteți achiziționa de la cei care le-au creat.

 

Festival- concurs de folk la Vulcan 

Week-end-ul acesta la Vulcan se desfasoara a treia editie a festivalului concurs de folk. Sambata de la ora 10 sustinatorii participantilor si iubitorii acestui stil muzical sunt asteptati Cinematograful Luceafarul din Vulcan. Intrarea este libera.

 

Cum arată Moș Nicolae?

Cum arată Moș Nicolae? Puțini știm, pentru că acest moș nu s-a prea arătat el copiilor. Este cel mai darnic dintre sfinți și cei mici știu bine că îl așteaptă să le vină sâmbătă seară. Își pregătesc ghetuțele și sunt conștienți că pot primi și câte o joardă, dar atunci când sunt puși să ni-l descrie, lucrurile devin extrem de complicate.

 

Șomeri mulți în Hunedoara

Rata şomajului în judeţul Hunedoara este 6,09 % la sfârşitul lunii octombrie 2015, mai mare față de cea întregistrată în luna precedentă. Creșterea este chiar mai mare și dacă luăm în calcul aceeași perioadă a anului trecut. Mii de oameni sunt în șomaj, iar dintre aceștia, o parte nu mai beneficiază nici măcar de indemnizația de sprijin financiar.

 

Sfanta Varvara, prăznuită la Petroșani

Sfânta Mare Munceniță Varvara a fost astăzi prznuită în cadrul unei liturghii ce s-a ținut la biserica ridicată de mineri în Cartierul Aeroport. Lăcașul de cult a devenit neîncăpător, iar final, credincioșii au fost invitați la o agapă frățească.

Voteaza acest articol
(2 voturi)
Citit de 1634 ori Ultima modificare Marți, 08 Decembrie 2015 11:32

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri - 03.12.2015 Stiri - 07.12.2015 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page