MONDO TV

Stiri - 03.12.2015

Publicat de: 

Incendiu devastator în Colonia Petroșani

Un incendiu devastator s-a produs joi dimineață pe strada Plopilor în Colonia din Petroșani. O vilă cu un etaj a ars ca o torță, o mașină a fost făcută scrum și mai multe clădiri din zonă au fost afectate. Un pompier a fost transportat la spital, după ce i-a căzut o grindă aprinsă în cap și a leșinat. Din fericire, nu sunt victime, ci doar pagube.

 

Klaus Iohannis respinge grațierea Monicăi Iacob Ridzi

Președintele Klaus Iohannis a respins astăzi cererea de grațiere a Monicăi Iacob Ridzi. Președintele a avut aceeași părere și despre dosarul lui Gheorghe Mecinicopschi. 

 

900 DE ELEVI EVACUAŢI DIN CAUZA UNEI AMENINŢĂRI CU BOMBĂ

 Elevii şi cadrele didactice de la Colegiul Naţional de Informatică „Traian Lalescu” din Hunedoara au fost evacuaţi de urgenţă în această dimineaţă după ce un apel pe numărul unic 112 anunţa că în unitatea şcoalară ar fi fost amplasată o bombă. 

 

Lotul Pleșcan – închisoare cu suspendare

Daniel Plșecan, fiul consilierei județene Dorina Pleșcan, ca și ceilalți inculpați în dosarul „prostituate pentru VIP-uri” au fost astăzi condamnați la închisoare cu suspendare și vor fi nevoiți să muncească în folosul comunității. Decizia vine după ce aceștia au fost judecați într-un dosar de proxenetism cu minore, fetele fiind oferite unor oameni de afaceri, profesori și angajați ai instituțiilor publice.

 

Speciali într-o zi specială

Astăzi a fost Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități și, pentru că la Colegiul Național Dimitrie Leonida din Petroșani există o clasă în care acești tineri caută să se integreze, ei au fost în centrul atenției. Au primit cadouri și ne-au arătat ce au lucrat în acest an.

 

Moș Crăciun a ajuns din 3 decembrie

Pentru copiii cu nevoi speciale, astăzi a venit Moș Crăciun la primăria din Petroșani. Așa a fost marcată, de administrația din Capitala Văii Jiului, Ziua Internațională a persoanelor cu dizabilități.

 

„Take, Ianke și Cadâr” –premieră la Petroșani

Moș Nicolae ni-i aduce pe scenă, ca un acdou de excepție, pe Take, Ianke și pe Cadâr în povestea omonimă mereu actuală. Regizorul Andrei Mihalache ne garantează că povestea este cât se poate de actuală, date fiind și în această epocă, toate conflictele etnice și religioase care le reîntâlnim în lume. 

Voteaza acest articol
(2 voturi)
Citit de 1720 ori Ultima modificare Marți, 08 Decembrie 2015 11:31

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri - 02.12.2015 Stiri - 04.12.2015 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page