MONDO TV

Stiri - 08.12.2015

Publicat de: 

Plătiți-vă întreținerea, altfel rămâneți fără căldură!

Dacă nu veți plăti facturile la termoficare rămâneți fără apă caldă și căldură. Termenul limită este în apropierea Crăciunului, iar dacă populația nu își achită facturile, Termocentrala de la Paroșeni nu va avea bani să cumpere cărbune și oamenii vor rămâne de sărbători în frig. 

 

Stadionul Jiul, fără curent electric

Toate activitățile sportive de la stadionul Jiul din Petroșani au fost oprite, din cauză că baza a rămas în beznă. Situația trenează de vreo 6 săptămâni și vine după ce în vară clubul nu a avut nici apă potabilă. Totul, după ce baza a fost preluată de la fostul administrator Alin Simota, iar edilii dau vina pe birocrație

 

Tânără spulberată pe trecerea de pietoni

O tânără a fost spulberată de o mașină pe trecerea de pietoni, iar primii care au intervenit au fost voluntarii de la Crucea Roșie Petroșani. Accidentul s-a petrecut în apropierea Primăriei și totul a fost un scenariu, din care oamenii să învețe că primele momente sunt cruciale, atunci când se întâmplă un astfel de eveniment nedorit.

 

Consiliul elevilor a depus jurământul

Cei 19 consilieri locali, elevi ai liceelor din Petroșani au depus azi jurământul. S-au constituit ca for local, care se va întâlni lunar, dar care va avea inițiativa de a aduce tinerii în prim planul activităților publice. Dacă va fi nevoie, primarul Tiberiu Iacob Ridzi le-a promis că îi va sprijini chiar și financiar.

Voteaza acest articol
(2 voturi)
Citit de 2044 ori Ultima modificare Miercuri, 09 Decembrie 2015 19:12

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri - 07.12.2015 Stiri - 09.12.2015 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page