MONDO TV

Stiri 06 04 2015

2015 06 Apr
Publicat de: 

1. Întâlnire de grad 0, cu zero rezultate

 Deputați, parlamentari, primari, specialiști în minerit, dar și simpli mineri, toți au fost prezenți, vineri, la întâlnirea organizată de Sindicatul Muntele. Chiar dacă aceasta a avut ca scop salvarea Complexului Energetic Hunedoara, la final, după ore de pledoarii, nu s-a ajuns la niciun rezultat.

 

 1.  2,5 lei de căciulă pentru câinii vagabonzi

  Fiecare dintre noi vom da 2,5 lei pe an pentru câinii comunitari. Așa au decis cei care conduc sistemul de ecarisaj, în județul Hunedoara. În forul de conducere al asociației, care deservește acest sector este Nicolae Ivănuș, un consilier din Lupeni. Acesta promite că în Valea Jiului se va pune în mișcare întreg sistemul, cu banii încasați de la oameni.

 

3. Plata concesiunilor s-a mutat la taxe si impozite!

Concesiunile pentru garaje și dependințe se plătesc, din această lună, la ghișeele pentru impozite și taxe. Astfel, biroul din cadrul Primăriei Petroșani a cedat acest atribut celor de la Taxe și impozite.

 

4. Am intrat în ”Săptămâna Patimilor”

 Creștinii ortodocși au intrat, de astăzi, în Săptămâna Patimilor. Această perioadă este încărcată de pocaință și îndreptare duhovnicească, pentru cei care, în tot acest timp, s-au pregătit sufletește pentru cea mai mare sărbătoare creștină: Învierea Domnului.

 

5. Vernisaj de artă religioasă

Icoane pe lemn, pe sticlă sau realizate tehnic, deosebit de interesante! Toate acestea sunt expuse la Casa de Cultură a Studenților din Petroșani, iar vernisajul expoziției cu vânzare are loc marți, la ora 16,00. Toți cei care doresc să achiziționeze un tablou pe temă religioasă, acum, în preajma Sărbătorilor Pascale, au de unde alege.

 

 6. CRUCE DE FLORI LA HUNEDOARA

Locuitorii Hunedoarei, în frunte cu zeci de copii de toate vârstele, au ales să vină, duminică, în fața Casei de Cultură din municipiul de pe Cerna, și au așezat cu migală o Cruce de Flori, ca un drum de la sufletul omului, către Dumnezeu sărbătorit în taina Învierii.

 

 7. Copiii, personaje de basm

 Lumea basmelor i-a fascinat mereu pe cei mici, dar azi a fost o zi specială pentru ei: au fost invitați să îmbrace costumele actorilor teatrului din Petroșani. Asta după ce au trăit din plin povestea, alături de Degețica, cu un final fericit, pe placul copiilor.

 

8. A venit Iepurasul la benzinariile Baril

 O nouă tombolă Baril organziată cu ocazia Sfintelor Sărbători Pascale, și-a desemnat, astăzi, câștigătorii. Astfel, pentru trei clienți, care au alimentat la benzinăriile Baril, iepurașul a venit mai repede.

Voteaza acest articol
(0 voturi)
Citit de 1580 ori Ultima modificare Joi, 09 Aprilie 2015 17:13

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri 03 04 2015 Stiri 07 04 2015 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page