MONDO TV

Stiri 03 04 2015

2015 03 Apr
Publicat de: 

1.     DN 7A intră în reparații

De săptămâna viitoare începe organizarea șantierului și pe drumul ce leagă Valea Jiului de Vâlcea, prin defileul Jiețului. DN7A intră în reparații, după ce anul trecut a fost rupt de ape pe porțiuni importante și prezintă porțiuni lipsite  de asfalt. Artera este una importantă, iar Consiliul Județean Hunedoara a dat aviz favorabil începerii lucrărilor.

 

2. Mieii să nu fie câini și iepurii pisici!

Nu cumpărați miei sau iezi de pe marginea drumului! Acesta este principalul avertisment al inspectorilor sanitar-veterinari și pentru siguranța alimentelor, în această perioadă. Pericolele sunt mari și există riscul să puneți pe masă altă specie, decât cea pentru care ați dat banii.

 

 3. Orice, dar să nu plătească gunoiul

 A crescut de 10 ori a numărul celor care și-au scos certificate de handicap la Petrila. Și asta, doar ca să nu plătească taxa pe gunoi. Tariful a fost majorat recent, pe motiv că firma care se ocupă de salubrizare nu mai făcea față numărului mare de cereri venite din partea celor care cereau să fie scutiți conform legii, dar și a taxei impuse la rampa de la Vulcan.

 

 4. Sute de kilograme de alimente, confiscate

  Toate magazinele, chioșcurile și marile supermarketuri își fac în aceste zile stocuri de marfă, în așteptarea Sărbătorilor Pascale, însă inspectorii sanitar-veterinari și pentru siguranța alimentelor sunt cu ochii pe ei. Controalele se fac împreună cu poliția și sunt vizate toate produsele tradiționale, specifice sărbătorii Paștelui. De la carne la ouă, până la produsele de patiserie, toate sunt amănunțit verificate și deja au apărut primele sancțiuni în Valea Jiului.

 

5. Târgul firmelor de exercițiu, la Petroșani

Astăzi, Sala de Marmură a Primariei din Municipiul Petroșani a fost gazda Târgului Firmelor de Exercițiu, ajuns deja la cea de-a cincea ediție.

 

 6. ZIUA JANDARMERIEI ROMÂNE, MARCATĂ  LA DEVA

 Au trecut nu mai puțin de 165 de ani de când a fost înființată Jandarmeria Română, ce se caracterizează prin câteva cuvinte: ordine, încredere, siguranță. Astăzi zeci de hunedoreni au fost alături de jandarmi, în centrul Devei. Aceștia au pregătit o manifestare în care oamenii au avut posibilitatea sa vada vada echipamentele din dotare, dar și câteva demonstrații.

 

7. Sebi are nevoie urgent de ajutorul nostru!

 Chiar dacă are doar șase ani, viața îl încearcă mai ceva ca pe un om mare. Vorbim despre Sebi, un baiețel greu încercat de soartă, însă și așa găsește încă puterea să zâmbească.

Voteaza acest articol
(1 Vote)
Citit de 1610 ori

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri 02 04 2015 Stiri 06 04 2015 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page