MONDO TV

Stiri 02 04 2015

Publicat de: 

1. Asalt cu jandarmi în Colonia Iscroni

 Mai multe echipe ale ENEL, însoțite de jandarmi au descins din nou în această dimineață în Colonia din Iscroni. Vizați au fost locuitorii din acest cartier care sunt branșați ilegal la rețeaua de energie elecrică.

 

 2. Miner transportat de urgență la spital

 Un miner de 47 de ani, de la mina Lonea, a ajuns de urgență la Spitalul din Petroșani, după ce i s-a făcut rău în timp ce lucra în subteran. Omul suferă de mai multe afecțiuni și, când a văzut că se simte rău, a cerut ajutorul colegilor lui. Minerii l-au scos de urgență la suprafață și au chemat ambulanța.

 

3. MOTIUNE DE CENZURA PENTRU MINERIT

101 parlamentari aparținând grupului liberal, între care și hunedorenii Carmen Hărău și Bogdan Țâmpău, au inițiat o moțiune de cenzură prin care se atrage atenția asupra crizei fără precedent din mineritul românesc.

 

4. Cardurile de sănătate se dau la SUP

Asigurații din Valea Jiului, care încă nu și-au primit cardurile de sănătate de la poștaș, le pot lua de la Spitalul de Urgență din Petroșani. Cei care nu au intrat în posesia cardurilor, nu-au decât să caute în lista din baza de date a Casei Județene de Asigurări de Sănătate, iar apoi să se prezinte joia, la biroul deschis în cadrul Policlinicii Spitalului de Urgență din Petroșani.

 

5. Au plătit impozitele și taxele cu reducere

58% dintre locuitorii Municipiului Petroșani și-au plătit impozitele și taxele, în primele trei luni ale anului.  Procentul nu este cu mult mai mare decât anul trecut însă și așa, acea bonificație de 10% la plata impozitelor și a taxelor, în primele luni ale anului s-a dovedit a fi, și în acest an, motivul principal pentru care cetățenii s-au prezentat la ghișee să prindă reducerea.

 

6. ILE “proptește”  terenul la telegondolã

Alunecarile de teren, din apropierea stației de îmbarcare a telegondolei care duce spre Pasul Vâlcan, vor fi oprite în urmãtoarea perioadã prin intervenția autoritãților publice locale, din Vulcan.

 

7. Au apărut primii miei în piață

 Dacă ieri, în Piața Centrală din Municipiul Petroșani nu se zarea niciun miel sau ied, și erau expuse doar afișe cu un număr de telefon pentru comenzi, astăzi, încă de la prima oră a dimineții, crescătorii au venit cu mieii la vânzare. Chiar și așa, puțini sunt cei care se încumetă să cumpere, datorită prețurilor destul de mari.

 

 8. Comedie, în premieră, la Teatrul I.D. Sîrbu

Cu o zi înaintea Floriilor, și a Paștelui catolic, ce poate fi mai potrivit decât o seară la teatru? Actorii teatrului din Petroșani ne așteaptă, din nou, cu o nouă premieră: o comedie. După ce sâmbăta trecută și-au răsfățat spectatorii cu piesa lui Valeriu Butulescu, actorii pregătesc „Gâlcevele din Chioggia”, de Carlo Goldoni, în regia Rodicăi Băițan. Piesa fi pe placul tuturor celor ce vor să-și descrețească frunțile cu o comedie de modă veche.

Voteaza acest articol
(2 voturi)
Citit de 1774 ori Ultima modificare Joi, 02 Aprilie 2015 19:45

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri 01 04 2015 Stiri 03 04 2015 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page