MONDO TV

Stiri 01 04 2015

Publicat de: 

1.   Întâlnire de gradul 0 pentru salvarea CEH

 Situația critică prin care trece Complexul Energetic Hunedoara ajunge, din nou, pe masa discuțiilor vineri. Astfel, la acest sfârșit de săptămână, toti factorii de decizie ai judetului urmează să se întâlnescă pentru discuții. Oamenii politici, primarii, consilierii județeni  și reprezentanții guvernului în teritoriu vor participa la o discuție cu CEH-ul, principalul subiect.

 

 2.    Din 10 aprilie incepe marea asfaltare la Lupeni

 Coșmarul șoferilor care zilnic trec prin Lupeni se va incheia în curând. Asta pentru că, începând cu data de 10 aprilie a acestui an, aici începe asfaltarea drumului național 66A. Ieri, în cadrul ședintei de consiliu, viceprimarul Corneliu Lungan a informat consilierii locali, înainte ca aceștia să apuce să ridice această problema cu care comunitatea se confruntă de foarte mult timp.

 

 3. Plan de succes, neluat în seamă la Petrila

  Proiectul arhitecților care au lucrat și au gândit relansarea zonei, la Petrila, a fost premiat la gala Premiilor Participării Publice, ajuns la ediția a VI-a. Specialiștii au considerat că proiectul tinerilor, care cred în salvarea zonelor industriale, cum este cea de la Petrila, merită premiul denumit generic „Petrila cu o mină bună”. Cu toate acestea, autoritățile locale nu prea fac nimic pentru mină.

 

4. POSIBILE INVESTITII ÎN JUDETUL HUNEDOARA

 Peste 40 de oameni de afaceri, reprezentanți a 27 de firme din Taiwan, China, Franța, Italia și un renumit producãtor de articole sportive din Europa, se aflã în aceste zile în județul Hunedoara, cu scopul unor posibile investiții, pe viitor, în județ.

 

 5. Doar afișe cu miei la Petroșani

Niciun crescător de oi sau de capre nu a ajuns încă în piața de la Petroșani și nici la singurul abator specializat, pentru sezonul Paștelui. Asta, deși o bună parte populația Văii Jiului este catolică și sâmbătă este Învierea. Oamenii vin, aruncă o privire și mai apoi spun că vor reveni.

 

6. Grădiniță de vară la Petroșani

Tot mai mulți părinți sunt îngroziți când se apropie vacanța, pentru că nu mai au cu cine să-și lase micuții, când aceștia pleacă la serviciu. În sprijinul lor, educatoarele din Petroșani încearcă să gândească un proiect, care, cel mai probabil, din această vară, va fi funcțional.

 

7. Iepurașul, cadoul perfect de Paște

Cel mai așteptat personaj, în preajma sărbătorilor pascale, este de departe Iepurașul. Simbol al primăverii și implicit al acestei sărbători, iepurașii sunt, în această perioadă, cadou perfect. Nu o spunem noi ci crescătorii, care deja au ieșit în piață cu urecheații.

Voteaza acest articol
(0 voturi)
Citit de 5458 ori Ultima modificare Joi, 02 Aprilie 2015 20:12

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: Stiri 02 04 2015 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page