MONDO TV

Stiri 07 04 2015

Publicat de: 

1. On-line e mai simplu

Oferta de înscriere on-line, pe site-ul AJOFM Hunedoara este foarte căutată de șomeri. Profilul celor care-și caută de lucru, în acest mod, este caracteristic tinerilor. Așa se explică și de ce numărul total al șomerilor este cu aproximativ 1.000 mai mare decât al celor care au cerut un USER și o parolă ca să își caute, astfel, un job.

 

2. Două decenii cu apă de calitate

 A fost Regia Autonomă de Gospodărire Locală și mai apoi, Regia Autonomă a Apei Valea Jiului, iar acum a ajuns să se numească Apa Serv. Au trecut 20 de ani de la înființarea firmei, care avea să gestioneze în Valea Jiului sistemul de alimentare cu apă și canalizare. Azi, la ceas aniversar, a fost dezvelită o placă în cinstea celor două decenii de activitate.

 

3. A început maratonul cumpărăturilor de Paște

Chiar dacă suntem doar la începutul acestei săptămâni, deja a început goana după cumpărăturile pentru masa tradițională de Paște. Care este pulsul pieței și mai ales care sunt prețurile acum, comparativ cu anii trecuți, aflați din materialul următor.

 

4. Meseria, brățară de aur

 Nu toți absolvenții de școală generală ajung la licee de elită, dar muncitorii pot fi mai bine plătiți. Acesta este sloganul sub care Liceul Tehnologic din Lupeni își promovează oferta educațională pentru noul an.  A avut loc un de târg de oferte la care au participat elevii care vor susține, în vară, admiterea la liceu.

 

5. “Saptămâna altfel”, la fermă

Peste douăzeci de prichindei din clasa I, au fost astăzi, în vizită la fermă pentru a cunoaște animalele și, mai ales, pentru a vedea cum traiesc oamenii de la țară, departe de smartphon-uri și calculatoare inteligente. De departe, cel mai așteptat moment a fost când cei mici au putut ține în brațe un miel venit pe lume, de doar câteva zile.

 

6. În film, alături de Maya Morgenstern

Va putea să joace alături de Maya Morgenstern sau de alte nume consacrate ale cinematografiei românești, într-un film ce se va turna chiar din această vară! Oltina Lungu este o tânără speranță din Petroșani, iar actorii, care o pregătesc și profesorii de la Clubul Copiilor, își pun mare nădejde în talentul ei.

 

7. Geniul neînțeles al Petrilei s-a stins

 Gelu Crișan, geniul neînțeles al orașului Petrila, care a încercat să-si ia viața, cu un topor, s-a stins. Efortul medicilor, atât de la Spitalul de Urgență din Petroșani, cât și a celor din Timișoara, s-a dovedit, într-un final, zadarnic.

Voteaza acest articol
(2 voturi)
Citit de 2788 ori Ultima modificare Joi, 09 Aprilie 2015 17:14

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri 06 04 2015 Stiri 08 04 2015 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page