MONDO TV

Stiri - 08.06.2016

Publicat de: 

DISPONIBILIZĂRI LA COMPLEXUL ENERGETIC HUNEDOARA

Un număr de 840 de angajați ai Complexului Energetic Hunedoara ar urma să fie disponibilizați de la 1 octombrie 2016, potrivit unei notificări înaintate marți sindicatelor de către administrația acestui agent economic de stat.

 

Au reînceput lucările hidrotehnice în Defileul Jiului

După ce ecologiștii au oprit lucrările de amenajre a hidrocentralelor de pe Jiu, în Defileul Jiului, de câteva săptămâni, s-a reușit totuși, repornirea lor. Specialiștii din teren estimează că totul va fi gata în 30 de luni.

 

Petroșani, sub asaltul asfaltatorilor

În fiecare cartier al municipiului Petroșani au loc asfaltări. Zeci de muncitori toarnă asfalt, iar acum a venit rândul uneia dintre cele mai mari parcări din Cartierul Aeroport. Acolo, lângă ștrad, a fost turnat asfalt și locul a fost amenajat corespunzător.

 

S-AU FINALIZAT LUCRĂRILE LA DEPONEUL ECOLOGIC

În cadrul unei conferinţe de presă, preşedinte Consiliului Judeţean Hunedoara, Adrian David a prezentat câteva detalii legate de Sistemul de Management Integrat al Deşeurilor, proiect ce a ajuns la final.

 

Nu scăpăm de insecte și rozătoare

Nu vom avea parte în această vară de deratizare. La Petroșani, Curtea de Conturi a cerut să fie respectată legea, așa încât va dura aproximativ 3 luni de zile până ce vom avea, cel mai devreme, un contract ferm. Așa că, ne vom păzi de rozătoare și insecte, așa cum știm mai bine.

 

TERMENUL DE DEPUNERE A CERERILOR UNICE DE PLATĂ A FOST PRELUNGIT

Termenul de depunere a cererilor unice de plată pentru anul 2016 va fi prelungit cu cel puțin 10 zile pentru fermierii români, fără aplicarea penalităților.

 

Eroii comemorați în două cimitire la Vulcan

Gheorghe Ile organizează joi, de Ziua Eroilor, două ceremonii în două cimitire ale orașului. A avut 110 veterani de război și în această parte a Văii mai este unul singur. Îl va aduce la ceremonie și îi va mulțumi personal, iar la acestă lecție de istorie sunt invitați mai ales copiii din școli și licee.

 

Apă potabilă furnizată făra restricţii

Au fost ploi torențiale, dar, cu toate avertizările din ultima perioadă, Apa Serv a reușit să furnizeze apă cu doar câteva restricții. Cei de la firma de distribuție spun că au fost necesare activități suplimentare pentru asigurarea furnizării apei potabile din punct de vedere cantitativ și calitativ pentru consumatorii din localitătile Văii Jiului, iar toate toate staţiile de tratare a  apei au funcţionat in parametrii.

Voteaza acest articol
(1 Vote)
Citit de 1894 ori Ultima modificare Vineri, 24 Iunie 2016 09:55

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri - 07.06.2016 Stiri - 09.06.2016 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page