MONDO TV

Stiri - 09.06.2016

2016 06 Iun
Publicat de: 

Eroii au fost cinstiţi, la Petroşani

Zeci de oameni au fost la comemorarea eroilor în toate localitățile Văii Jiului. La Petroșani, cu mic, cu mare, au venit în Cimitirul Eroilor, locul spre care ni se îndreaptă toate gândurile, atunci când ne gândim la eroii noștri.

 

Deasupra tuturor, la Paroșeni, eroii au fost cinstiți

Lângă monumentul ridicat de urmași peste o groapă comună, deasupra orașului, la Paroșeni au fost comemorați eroii neamului. Printre cei prezenți s-a numărat și ultimul veteran în viață, iar cei prezenți au păstrat vie amintirea celor pieriți acum 100 de ani pe aceste locuri, pentru apărarea patriei.

 

Lupeniul are eroi din toate timpurile

La Lupeni au căzut pe fronturile de luptă sute de oameni și, încă de acum 100 de ani, aceste locuri au fost înțesate cu trupurile celor care au căzut pentru apărarea granițelor. Tot aici, însă, este îngropat și unul dintre tinerii morți în Revoluția din decembrie 1989, iar Nicușor Gociu este și el unul dintre eropii care nu au mai putut răspunde prezent. Au răspuns alți 3, care încă sunt în viață.

 

Spații de joacă, locuri de odihnă, ori câte o bancă așezată în cartierele din Valea Jiului, abia mai pot fi văzute acum de iarba care a crescut uluitor de mult, din cauza ploii. La Petroșani, administrația spune că are doar 6 oameni care tund iarba și le cere și locuitorilor din cartierele în care nu au ajuns cu motocoasa, să intervină. Unii o fac din plăcere, alții, însă, cer ajutor de la primărie.

Voteaza acest articol
(1 Vote)
Citit de 1814 ori Ultima modificare Vineri, 24 Iunie 2016 09:56

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri - 08.06.2016 Stiri - 10.06.2016 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page