MONDO TV

Stiri - 04.07.2016

2016 04 Iul
Publicat de: 

FURTUNA A FĂCUT RAVAGII LA HAŢEG

Furtuna de Duminica dupa amiaza a facut ravagii in orasul Hateg.  Mai multi copaci au fost doborati de vant ,  cateva acoperisuri de bloc au fost smulse, copaci cazuti si zeci de case au fost inundate.

 

Emoții la Bacalaureat

Perioada interbelică le-a fost readusă în actualitate elevilor care au dat Bacalaureatul luni dimineațșă, iar la proba scrisă fiecare a spus că s-a descurcat cu bine. Nu a fost ușor, însă, așa cum au afirmat primii care au părăsit sala de examen, dacă au citit un pic, nu aveau cum să nu știe.

 

DN 66 blocat la Petroșani de lucrări

Pe DN 66 în dreptul localității Petroșani, mai exact pe șoseaua de centură, în dreptul stației de pompieri se circulă pe un singur sens. De acolo încep lucărirle de reabilitare a arterei degradate, iar în traficul este momentan deviat pe un singur sens de mers.

 

140 de ani cu Crucea Roșie

Un secol și aproape jumătate de voluntariat și muncă în folosul celor de lâmgă noi. Cei 140 de ani ai Crucii Roșii au fost omagiați cu exerciții demonstrative la Petroșani, iar voluntarii de aici au aflat că la noi istoria acestei meserii are și ea vreo jumătate de secol și era bine organizată mai ales pe la unitățile miniere.

 

Se reia alimentarea din barajul Valea de Pești

După ce a fost reparat și reabilitat pentru prima dată, de când a fost dat în folosință, Barajul de la Valea de Pești redevine funcțional. Apa Serv Valea Jiului reia, în zilele următoare, furnizarea apei potabile pentru beneficiarii săi, din sursa de alimentare de la barajul Valea de Pești.

 

Cine sunt cei care ajung la Centrul de informare turistică?

Cel puțin 200 de turiști din țară și din străinătate au trecut deja pragul Centrului de Informare Turistică de la Petroșani, situat pe DN 66, la intrarea în Capitala Văii Jiului. Ce caută ei? Trasee în Retezat sau Parâng și cazare, iar dacă unii au venit cu mașinile, trenul, ori motoarele, trebuie să vă spunem că două tinere au ajuns cu autostopul tocmai din Vestul Europei, semn că traseele de aici le-au atras.

Voteaza acest articol
(2 voturi)
Citit de 1708 ori

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri - 01.07.2016 Stiri - 05.07.2016 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page