MONDO TV

Stiri - 01.07.2016

2016 29 Iun
Publicat de: 

Premieră absolută - Gratis gunoiul la Lupeni

Timp de o jumătate de an nimeni nu plătește pentru salubritate în Lupeni, Cristian Resmeriță, primarul din localitate a decis să subvenționeze plata gunoiului la populație, până septembrie.

 

Concurs internațional de longboard la Straja

Sute de tineri au venit în acest week-end la Straja, acolo unde are loc prima ediție a unui concurs denumit generic Transilvania Downhill. Practic, din toată Europa vin aici pasionați ai sportului cu skateboard-ul, dar o formă mai alungită a acestuia, iar concursul se ține pe drumul asfaltat ce urcă în stațiune. Mai mult, la final, sunt concerte de muzică și astfel sportul de vară în Straja prinde pe zi ce trece contur.

 

Ecologiștii împiedică lucrările din Defileul Jiului

Mai multe organizaţii de mediu din ţară vor să blocheze proiectul de modernizare a Drumului Naţional 66 Defileul Jiului Bumbeşti-Jiu – Petroşani. Nu sunt de acord cu ceea ce se petrece în zona Mănăstirii Lainici, iar drumarii organizează tot felul de ședințe de lucru cu rangerii Parcului Național Defileul Jiului ca să cadă de acord cu privire la modul cum se va organiza acolo activitatea și cât de sigur va fi drumul pentru șoferi, pietoni, dar și animalele sălbatice pe care ecologiștii le protejează în drumul lor de adăpare în Jiu.

 

Liceul militar, o opțiune chiar și pentru fete

Una dintre cele mai bune eleve ale liceului mIlitar din Alba Iulia este din Valea Jiului. Îi place ceea ce face și crede că milităria este deopotrivă și pentru fete și pentru băieți, dacă ai chemare. Ana Cristian Geică este din Petrila și a terminat clasa a X-a cu o medie foarte frumoasă, fiind premiată de Filiala Culturl Eroilor de la Petroșani. 

 

RISC DE DERMATOZĂ NODULARĂ CONTAGIOASĂ LA BOVINE

Inspectorii sanitar-veterinari atrag atenţia că există posibilitatea apariţiei, în România, a virusului bolii DERMATOZA NODULARA CONTAGIOASA A BOVINELOR.

 

LUCRĂRILE LA AUTOSTRADA DEVA – LUGOJ, MULT ÎNTÂRZIATE

Lucrările pe cele trei loturi aflate în construcţie din viitoarea Autostradă Lugoj - Deva aveau ca termen de finalizare luna mai a acestui an, însă până în prezent stadiul de execuţie al proiectului este de aproximativ 50 la sută. Filmările aeriene realizate recent pe cele trei tronsoane arată cât au lucrat constructorii în ultimii doi ani. 

Voteaza acest articol
(0 voturi)
Citit de 983 ori Ultima modificare Sâmbătă, 02 Iulie 2016 09:48

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: Stiri - 04.07.2016 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page