MONDO TV

Stiri 06 11 2015

Publicat de: 

Mineri de la Lonea, în subteran la Petrila

Mina Petrila se închide, iar procesul de recuperare a metarialelor și utilajelor ce pot fi refolosite din subteran a început. Mai mulți angajați ai minei Lonea formează acum o echipă la mina Petrila, pentru a scoate din galerii utilajele ce vor ajunge să fie folosite în mina ce aparține de Complexul Energetic Hunedoara, doar că se așteaptă semnarea unui protocol.

 

HUNEDORENII AU IEŞIT DIN NOU ÎN STRADĂ

Protestele împotriva actualei clase politice din România continuă. Sute de hunedoreni au ieşit şi ieri seară în stradă pentru a cere o schimbare majoră în România.

 

Miting al noii generații din Petroșani

Aproape 400 de tineri din Petroșani, și nu numai, s-au adunat din nou, joi seara, în fața Teatrului Dramatic I.D Sîrbu din localitate și au mărșăluit pe străzi. Nu mai vor clasa politică ce i-a mințit și cred cu tărie că generația facebook este mai puternică. Manifestări de stradă au avut loc și la Lupeni, iar tinerii spun că acțiunile lor vor continua.

 

Solidaritate pentru victime

A trecut o săptămână și a fost una plină pentru cei care lucrează la Centrul de Trnasfuzii Sanguine din Petroșani. Peste 200 de oameni au venit să doneze sânge, iar personalul medical de aici a lucrat ore și zile suplimentare ca să facă față numărului mare de solicitări.

 

Susțineți echipa Știința Petroșani!

Rugby-iștii de la Petroșani ne cheamă să-i susținem în partida de sâmbătă. Vor să le fim alături pe stadion, pentru că doar cu încurajările noastre, pot să demonstreze că sunt cei mai buni. Știința Petroșani întâlnește în 7 noeimbrie echipa Poli Agro Iași.

 

 

Voteaza acest articol
(2 voturi)
Citit de 2972 ori Ultima modificare Vineri, 06 Noiembrie 2015 21:28

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri 05 11 2015 Stiri 09 11 2015 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page