MONDO TV

Stiri 09 11 2015

2015 11 Noi
Publicat de: 

INSEMEX cere modificarea legislației, după „Colectiv”

Evenimentul de la Colectiv, care a îndoliat România, ar trebui să provoace schimbări în domeniul legislației. Specialiștii INSEMEX spun că ar trebui să fie consultați, pentru că sunt lacune ce au permis astfel de erori. Mai mult, acum se lucrează la scară la „experimentul Colectiv” – o simulare a nefericitului eveniment din culb, iar răspunsurile le vor afla procurorii abia peste vreo două luni.

 

Razie cu mascați la piața din Petroșani

Târgul săptămânal, care se desfășoară la stadionul Jiul din Petroșani, în fiecare duminică, a fost luat cu asalt de mascați. Evenimentul a avut loc duminică la ora prânzului, când zeci de mascați, polițiști ai angajați ai MAI au legitimat lumea de la târg. 

 

DOSARUL MOLOŢ, UN AN DE CERCETARE PENALĂ

Sâmbătă, 7 noiembrie, s-a făcut anul de când procurorii DNA au descins cu mascaţi la casa fostului preşedinte al Consiliului Judeţean Hunedoara, Mircea Ioan Moloţ, dar dosarul n-a ajuns încă pe masa unui judecător.  

 

SIDA și HIV pe înțelesul liceenilor

Crucea Roșie din Petroșani a demarat o campanie în licee, pentru a le arăta tinerilor ce riscuri sunt în cazul virusului HIV. Numai la Petroșani, peste 200 de persoane urmează un tratament pentru că au SIDA, iar numărul celor bolnavi poate crește, dacă tinerii nu află cum să se protejeze.

 

Vizite gratis la dentist

Cel puțin 4 cabinete medicale stomatologice au răspuns prezent unei campanii în urma căreia elevii din clasa pregătitoare din Petroșani primesc consultații gratuite. Cei mici, cu ajutorul voluntarilor de la Crucea Roșie, fac vizite la stomatolog, văd dacă au probleme, se acomodează cu ideea și primesc periuțe de dință, pastă și câte un măr.

 

Voteaza acest articol
(1 Vote)
Citit de 1452 ori

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri 06 11 2015 Stiri 10 11 2015 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page