MONDO TV

Știri 08 01 2015

Publicat de: 

1. Caricatura, armă de război?

„Am vrut să plec din România din cauza unei caricaturi”! Este adevărul trist, pe care un artist din Petroșani îl recunoaște acum, în contextul atentatului de la Paris. Robert Humel, cel care ne-a obișnuit cu caricaturile sale din cafenele, ne-a povestit cum este să fii caricaturist.

 

2. Patrulări nocturne după boschetari

Poliția locală a început, încă de anul trecut, raziile pentru găsirea  persoanelor fără un adăpost deasupra capului. Chiar dacă mulți dintre ei refuză un pat cald, la adapostul special există și persoane care vin doar să doarmă, iar dimineața pleacă, din nou, pe stradă.

 

3. Vaccinuri putine, pacienti multi

Mai nou, vaccinarea antigripală se face după pe principiul “primul venit, primul servit”. Asta putem spune după ce medicii de familie au primit doar 20 de doze de vaccin, pentru cei aproape 800 de pacienți, din evidențele proprii.

 

4. Speranța, singura soluție în Valea Jiului

A trăi în Valea Jiului, este o provocare pe care puțini o acceptă. Locuitorii Văii știu asta cel mai bine, iar acum, la început de an, nu văd neapărat și un început de drum. Viitorul Văii jiului stă însă, în speranță. Gândul că, poate, mâine va fi mai bine, ne face să mergem mai departe.

 

5. Cu cartelă la lift, că n-au plătit

Blocurile turn fără lift sunt un calvar pentru locatarii nevoiți să urce pe scări. Tot un chin este și pentru cei care au lift, dar trebuie să îl repare. Așa se face că, cei care au plătit pentru reparații vor folosi liftul, iar cei care nu au avut bani, au o singură varinată: să urce pe scări.

 

6. N-avem bani nici să murim!

Zicala „nu-mi permit să mor”, este purul adevăr, dacă stăm să ne gândim la costurile unei înmormântări. Imediat ce se petrece vreun eveniment nefericit în familie, ajungi să-ți golești buzunarele. Recent guvernanții ne-au mai dat vreo 200 de lei în plus la suma și așa insuficientă, ca ajutor de înmormântare.

 

7. Baril a extras câștigătorii

Dacă ați cumpărat carburant de la BARIL și ați participat la campania promoțională de sărbători, aflați acum dacă ați câștigat unul dintre cele 3 premii. Baril a extras câștigătorii, după promoția de sărbători.

Voteaza acest articol
(0 voturi)
Citit de 4590 ori

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri 07 01 2015 Stiri 09 01 2015 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page