MONDO TV

Stiri 09 01 2015

2015 09 Ian
Publicat de: 

1. SNIMVJ funcționează 2 luni cu banii CEH

Prima întâlnire dintre ministrul Andrei Gerea și reprezentanții Societății Naționale de Închideri de Mine Valea Jiului s-a purtat pe tema producției și a banilor necesari ortacilor de la minele neviabile. Aurel Anghel a fost la București și a concluzionat că, în ianuarie și februarie, se poate baza doar pe banii de la CEH.

 

 2. Deszapezire pe pile la Petrila?

 Zapada depusa zilele trecute pe strazile din Valea Jiului, le-a dat mult de lucru echipajelor de la deszapezire. Cum prioritare au fost strazile principale, cele lăturalnice au rămas pe planul doi, spre nemultumirea oamenilor.

 

 3. Medicii refuză d****ibuirea cardurilor

 Cardurile de sănătate au generat din nou dispute. Medicii de familie din Valea Jiului se alătură celor din țară și rezuză să le distribuie. Poșta este cea care trebuie să-și facă treaba până la capăt, iar pacienții abia dacă știu ce au de făcut cu cardurile de sănătate

.

4. Blocuri vandalizate cu graffiti, la Petrila

 La Petrila, în orice direcție privim, pe clădirile din oraș, găsim tot felul de mesaje inscripționate pe acestea. Chiar daca “artistii” s-au gasit, nu pot fi obligați, prin lege, să-și șteargă operele. Astfel, locuitorii deranjati de ele, sunt nevoiti sa scape singuri de acestea sau dacă nu iau nici o măsură, pot ramane cu ele pe pereti mult si bine.

 

 5. Ultima suta de metri, pana la inaugurare

 Lucrarile de la Ambulatoriul din Petrila sunt pe ultima suta de metri. După ce vor fi gata ultimele finisaje se va organiza licitatia pentru dotarea acestuia cu mobiliarul si aparatura necesară. Apoi autoritatile vor pregati o mare inaugurare.

 

 6. Mulțumiri pentru Moș Crăciun

 Fabrica lui Moș Crăciun a funcționat cu motoarele turate la maxim și în 2014, la Petroșani. Acum, după d****ibuirea cadourilor din decembrie, putem face bilanțul. Cei care au gestionat activitățile, țin să le mulțumească tuturor celor care s-au implicat și au făcut ca Moș Crăciun să vină la cei necăjiți.

Voteaza acest articol
(0 voturi)
Citit de 1504 ori Ultima modificare Miercuri, 03 Februarie 2016 14:22

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Știri 08 01 2015 Știri 12 01 2015 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page