MONDO TV

Stiri 04 03 2015

2015 04 Mar
Publicat de: 

1. „LOTUL MOLOŢ”, SUB CONTROL JUDICIAR

 Magistraţii de la Tribunalul Alba au decis, marţi, înlocuirea măsurii arestului la domiciliu cu cea a controlului judiciar pentru toţi cei cinci inculpaţi din „lotul Moloţ”.

 

 2. Cod galben de ninsori și viscol!

Administrația Naționala de Meteorologie a emis astăzi o avertizare cod galben de precipitații, în mai bine de jumătate de țară. Această primă avertizare este valabilă până mâine, însă de vineri trebuie să ne pregătim de ninsori și viscol.

 

 3. ACCIDENT GRAV IN JUDET

O nouă tragedie s-a produs, in aceasta dimineata, pe Drumul Național 7, între localitățile hunedorene Vețel și Leșnic. O tanara de doar 29 de ani si-a pierdut viata intr-un grav accident de circulatie.

 

 4. Razie la maxi taxi

 Toți șoferii de pe maxi taxi au fost opriți azi-dimineață de către inspectori, care le-au luat mașinile la verificat. Acțiunea s-a desfășurat sub forma unui control, la care au luat parte atât polițiști, cât și angajați ai Consiliului Județean Hunedoara. Astfel de razii vor avea loc foarte des de acum în acolo.

 

 5. Vouchere vs prime de vacanță

 Minerii care și-au luat până acum concediul de odihnă, pe acest an, nu au primit și nici nu vor primi prea repede primele de vacanță. Asta pentru că, încă, nu este clar ce trebuie să primească, pentru concediu: un voucher cu care pot merge în vacanță sau prima, ca până acum.

 

 6. Matematica le dă calculele peste cap, liceenilor

 Matematica le-a dat bătăi de cap și de această dată liceenilor, care au avut de susținut astăzi simularea probei de matematică a bacalaureatului. La fel ca și la limba română, viitorii absolvenți au fost total nepregătiți însă, chiar și așa, au mizat mult pe noroc.

 

 7. RUINELE DIN CHEI, CE SE INTAMPLA CU ELE ?

 Cunoscute pentru biodiversitatea lor aparte, Cheile Jiețului oferă trecătorilor tablouri naturale de o deosebită frumusețe, desprinse din peisajele noastre montane. Doar că drumul național 7A, ce trece prin chei, e umbrit de ruinele unor cantoane silvice, care strică peisajul montan.

 

 8. HUNEDORENII, PRINTRE CEI MAI BOGAŢI PENSIONARI

 Pensionarii hunedoreni se pot considera de-a dreptul norocoși, și asta pentru că sunt printre cei mai bogați pensionari din țară. Cel puțin asta arată datele furnizate de Casa Județeană de pensii. Cea mai mare pensie din județ este de 10.400 de lei.

 

 9. Bursă pentru o viață, de la capăt

 Au trecut de anii copilăriei, unii au deja copii la rândul lor sau nepoți, dar se întorc la școală, ca la a doua șansă. Mai mult, ca să fie încurajați și sprijiniți, toți cei care frecventează cursurile, primesc și burse. Proiectul se desfășoară la Petroșani, la o școală dintr-un cartier sărac.

 

 10. Lapte cărat cu măgărușul

 Ne-am obișnuit cu lapte la cutie, sau la dozator chiar, numai că în Valea Jiului se mai păstrează tradiția momârlanilor, care coboară zilnic cu lapte proaspăt în oraș. Sunt dintre cei care locuiesc în cătunele de munte, din apropierea Petroșaniului,  iar povara o cară măgărușii. Așa am găsit-o și noi pe Cita, care își așteaptă cuminte, stăpâna.

Voteaza acest articol
(0 voturi)
Citit de 1236 ori Ultima modificare Miercuri, 04 Martie 2015 19:23

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri 03 03 2015 Stiri 05 03 2015 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page