MONDO TV

Stiri 04 06 2015

Publicat de: 

1.Ploile și țapinarii ne pun la plată mereu

Nu există ploaie care să nu oprească stațiile de tratare a apei din Valea Jiului. De vină sunt cei care taie pădurile sus în munți și sigurii care avem de pierdut suntem noi, cei din Valea Jiului, pentru că apa, ca să fie potabilă trebuie tratată, iar asta înseamnă costuri suplimentare.

 

2. Ambulatoriul din Petrila, tot fara medici

Orasul Petrila nu este atractiv pentru medici. La aceasta concluzie s-a ajuns dupa ce toti medicii contactati pentru a veni sa profeseze aici refuza sa o faca. Chiar daca ambulatoriul din oras este construit la cele mai inalte standarde europene, asta nu ii convinge pe acestia sa vina sa aiba grija de pacientii petrileni.

 

3. Vreme instabila in Valea Jiului

Vremea rea si furtunile cu descarcari electrice ajung si in zona Vaii Jiului incepand din aceasta dupa-amiaza. Cat timp va dura acest lucru si mai ales la ce trebuie sa ne asteptam aflati din materialul urmator.

 

4. DROGURI VS. VIAȚĂ SĂNĂTOASĂ

Despre droguri, metode de prevenire a consumului, sau despre o viață lipsită de riscuri și mult mai sănătoasă au vorbit copiii de la Școala Avram Stanca din Petroșani, structură a Colegiului Național Mihai Eminescu. La ei a ajuns și o echipă a DSP Hunedoara, iar copiii au aflat ce alternative au pentru a duce o viață sănătoasă, dar și unde s-a ajuns cu consumul de droguri.

 

5. TRAFIC INFERNAL PE  DN 7

De când podul de la Şoimuş a fost restricţionat complet circulaţiei rutiere, traficul pe DN7 este de-a dreptul infernal. Maşini de mare tonaj  îngreunează circulaţia, iar în acest caz şoferii trebuie să de-a dovadă de multă răbdare.

 

6. UN NOU EXPONAT LA MUZEUL CIVILIZAŢIEI DACICE ŞI ROMANE

O icoană a Sfinţilor Petru şi Pavel este exponatul lunii iunie de la Muzeul Civilizaţiei Dacice şi Romane din municipiul reşedinţă de judeţ. Timp de o lună, aceasta va putea fi admirată de vizitatorii care aleg să treacă pragul muzeului.

Voteaza acest articol
(2 voturi)
Citit de 1486 ori Ultima modificare Joi, 04 Iunie 2015 21:57

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri 03 06 2015 Stiri 05 06 2015 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page