MONDO TV

Stiri 02 06 2015

2015 02 Iun
Publicat de: 

1. CEH rămâne fără apă

Angajaţii din Complexul Energetic Hunedoara vor bea apă de izvor din această săptămână, la fel ca şi clienţii hotelului Onix, ce aparţine de CEH. Totul din vina datoriilor prea mari acumulate şi pentru că termenul scadent expiră joi.

 

2. Dezastru, dacă iese Termocentrala Paroşeni din CEH

Scenatriul creionat după vizita ministrului Energiei Andrei Gerea la Petroşani şi, potrivit căruia, Termocentrala Paroşeni iese din CEH, va fi un dezastru pentru Valea Jiului. Asta susţine primarul din Petroşani, Tiberiu Iacob Ridzi, care crede că bugetul pe un an nu ajunge nici câteva luni pentru o astfel de activitate.

 

3. A.D.I pentru promovarea Vaii Jiului

A.D.I ”POLI DE CRESTERE A VALII JIULUI” acesta este numele sub care cele 6 sase orase din Valea Jiului vor colabora pentru ca aceasta zona sa fie promovata. Asociatia va avea de atins mai multe obiective la care vor contribuii toti factorii de decizie din Vale.

 

4. Petrosani, partener European pentru mediu 

Municipiul Petrosani a fost intotdeauna un partener de incredere. De aceasta data alaturi de mai multe orase din diferite tari ale Europei, Petrosaniul va fi parte dintr-un proiect European desfasurat pe teme de protectie a mediului. 

 

5. Grad ridicat de incredere pentru U.P.E.T.

Universitatea din Petrosani este la cele mai inalte standarde. Nu o spunem noi ci o comisie de evaluare care in urma cu ceva timp a venit aici, iar acum, la finalizarea evaluarii a acordat institutiei cel mai ridicat grad de incredere

 

6. „LA MULŢI ANI” ANSAMBLULUI PROFESIONIST „DRĂGAN MUNTEAN”

Doi ani de spectacole de inalta tinuta, cei mai buni interpreti de muzica populara si instrumentisti. Chiar in data de 1 iunie, Ansamblul profesionist Dragan Muntean pentru promovarea culturii traditionale Hunedoara a implinit doi ani de la infiintare.

Voteaza acest articol
(1 Vote)
Citit de 1443 ori Ultima modificare Marți, 02 Iunie 2015 22:44

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri 01 06 2015 Stiri 03 06 2015 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page