MONDO TV

MONDO TV

Pe o piata asaltata din ce in ce mai mult de televiziuniile centrale MONDO TV isi propune atragerea telespectatorului interesat de ceea ce se intampla pe strada sa, in orasul sau, in judetul sau. Stiri despre oamenii care ii pot schimba viata, povesti despre cei cu care se intalneste pe strada, adica o adevarata televiziune locala. Studiourile MONDO TV sunt utilate cu tehnologie de ultima generatie, astfel calitatea emisiei este impecabila.Studiourile sunt amplasate in Corpul D al Universitatii Petrosani, accesul fiind usor. Echipa MONDO TV este formata din cei mai experimentati oameni de televiziune din zona, alaturi de acestia fiind cooptati cativa dintre ziaristii de referinta ai Judetul HUNEDOARA. Saptamanal, acestia participa la dezbateriile gazduite de MONDO TV alaturi de analisti, oameni din administratia locala, politicieni, sportivi, actori etc. Echipa MONDO TV are o experienta de lucru impreuna de peste 10 ani, inainte de a fii cooptati in proiectul MONDO TV oamenii lucrand in aceiasi formula la ALPHA TV devenit ONE TV TRANSILVANIA. Majoritatea jurnalistilor de la MONDO TV sunt in acelasi timp si colaboratori ai unor publicatii nationale in trecut acestia fiind si corespondenti la posturi centrale de televiziune. Din punctele de lucru aflate în Jud Hunedoara, corespondentii nostrii trimit stiri si relatari ale unor evenimente importante, tinând treaza atentia telespectatorilor din întreaga regiune. Echipa MONDO TV  are in componenta jurnalisti cu experienta care s-au remarcat în peisajul mediatic national si international prin productii de succes dintre care unele au obtinut premii, altele au fost prezente la manifestari de gen.

 

 

MONDO TV  beneficiaza de o campanie agresiva de promovare atat prin postul de radio MONDO FM ( receptionat in judetele Hunedoara, Gorj si Caras), presa scrisa cat si prin publicitate outdoor.

Voteaza acest articol
(1 Vote)
Citit de 45956 ori Ultima modificare Marți, 31 Martie 2015 11:02
Mai multe din aceasta categorie: « Acoperire - MONDO TV

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page