MONDO TV

Stiri - 30.03.2016

2016 30 Mar
Publicat de: 

Minerii își renegociază CCM-ul denunțat

Liderii minerilor se întâlnesc cu administrația ca să negocieze din nou drepturile minerilor. Asta se întâmplă din cauză că, după declararea insolvenței, administrația a denunțat Contractul Colectiv de Muncă al minerilor.

 

Discuții la minister pentru mina Petrila

Clădirile ce aparțin acum minei Petrila sunt luate în discuție MÂINE la Ministerul energiei. Reprezentanți ai orașului Petrila și cei de la Societatea de Închideri de Mine sunt la București ca să vadă ce clădiri rămân în picioare și cine se ocupă de ele, dar, mai ales, care sunt cele care se vor demola. Asta pentru că se pierd lunar sume importante.

 

RISC DE AVALANŞĂ ÎN RETEZAT ŞI PARÂNG

Salvamontiştii din judeţul Hunedoara atrag atenţia asupra riscului extrem de ridicat în ceea ce priveşte producerea unor avalanşe în masivele Retezat şi Parâng, în special la altitudini mai mari de 2.000 de metri. Turiştii sunt sfătuiţi să evite traseele de creastă şi să anunţe la refugiile Salvamont orice intenţie de a pleca în drumeţie.

 

„Erasmus+”  finanțat pentru Universitatea din Petroșani

Studenții de la Petroșani au primit bani prin programul Erasmus +. Suma alocată pentru practica celor de aici, dar și pentru activitățile specifice, este de peste 213.000 de euro.

 

AMENDAŢI PENTRU CĂ AU FUMAT ÎN SPAŢII INTERZISE

În doar o săptămână de la intrarea în vigoare a legii care interzice fumatul în spaţiile publice închise, poliţiştii locali din municipiul Deva au aplicat nu mai puţin de şapte amenzi. 

 

INDEMNIZAŢIA PENTRU MAME, FĂRĂ PLAFON

Camera Deputaţilor a eliminat plafonul de 3.400 de lei stabilit în cazul indemnizaţiei pentru cresterea copilului. Noua formă a legii mai prevede că unul dintre părinţi poate sta acasă doi ani şi să primească 85% din venituri, indiferent cât înseamnă această sumă. 

Voteaza acest articol
(2 voturi)
Citit de 1542 ori Ultima modificare Miercuri, 30 Martie 2016 19:09

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri - 29.03.2016 Stiri - 31.03.2016 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page