MONDO TV

Stiri - 29.03.2016

2016 29 Mar
Publicat de: 

Candidat la Primăria Lupeni, la un pas de moarte

Candidatul PNL la primăria din Lupeni, Constantin Brândușe se zbate între viață și moarte la Spitalul din Petroșani, după ce a înghițit un pum de pastile. Medicii sunt cei care fac eforturi susținute și starea sa de sănătate pare că se îmbunătățește. Nu se știe deocamdată ce l-a determinat să facă un astfel de gest.

 

Minerii au sesizat ITM, că sunt rechemați la lucru

Sindicaliștii din minerit au sesizat ITM Hunedoara, după ce au fost rechemați din concediul fără plată la lucru. Petre Nica, președintele sindicatului Muntele spune că acest aspect încalcă orice legislație în domeniul muncii și cere un control din partea celor de la ITM Hunedoara în minele din Valea Jiului ce aparțin de CEH.

 

De 3 ori aur pentru INSEMEX

Trei din cele 6 lucrări științifice cu care cercetătorii de la INSEMEX au mers la „Pro invent 2016”, au luat aurul. Asta îi poziționează pe cei din Petroșani în topul celor mai de seamă inventatori, iar brevetele lor ar putea fi oricând aplicate în industrie.

 

120 DE NEREGULI DESCOPERITE ÎNTR-O SĂPTĂMÂNĂ

Incendiul produs în 30 octombrie la clubul Colectiv a pus pe jar autorităţile. Săptămâna trecută, pompierii hunedoreni au desfăşurat mai mult controale, în urma cărora au descoperit nu mai puţin de 120 de deficienţe, la instituţii, biserici sau firme.

 

BOGDAN ŢÎMPĂU, PREŞEDINTE UNIC AL PNL HUNEDOARA

Bogdan Timpău a fost numit astăzi presedinte unic al PNL Hunedoara. decizia a fost luata in cadrul Biroului Permanent Național al Partidului Național Liberal.

 

Refac albiile pâraielor

Ploile torențiale și aluviunile aduse de ape din amonte au colmatat pâraiele pe porțiunile care străbat Petroșaniul, iar responsabilii de la Apele Române fac eforturi să restabilească situația. Asta ca nu cumva  să se prăbușească malurile, din cauza presiunii apelor, pentru că ploile pot lovi oricând cu putere.

 

ÎNCĂ UN HUNEDOREAN A MURIT DE GRIPĂ PORCINĂ

Numărul deceselor din cauza infecţiilor cu gripă porcină a ajuns la trei. Din păcate infecţiile acute respiratorii sunt în creştere iar tot mai mulţi oameni cad pradă acestor viruşi.

Voteaza acest articol
(3 voturi)
Citit de 1494 ori Ultima modificare Miercuri, 30 Martie 2016 19:03

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri - 28.03.2016 Stiri - 30.03.2016 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page