MONDO TV

Stiri - 28.03.2016

2016 28 Mar
Publicat de: 

Bălți cu ape fierte de la termoficare

Nu este zi, sau week-end fără ca, din loc în loc, magistrala de termoficare să nu puște și apa fierbinte să pârjolească totul în jur. Asta s-a întâmplat și week-endul care tocmai a trecut, în zona Aeroport, iar oamenii din zonă spun că apa a tot curs până a format o adevărată baltă cu aburi.

 

Ghiseu.ro este fucnțional mai ales pentru străini

Nu mai trebuie să mergi până la biroul de taxe și impozite locale ca să îți plătești dările și eventualele amenzi. Ghișeu.ro este funcțional și despre acest sistem ar trebui să afle mai ales cei care sunt plecați în strîăinătate. Pentru ei, dar și pentru orice locuitor al României, nu mai trebuie decât o adresă de e-mail și totul se rezolvă rapid. Mulți, însă, nu știu despre asta.

 

Nu e apă, fără cotețe și gunoaie

Orice curs de apă este pur și simplu sufocat de deșeuri și cotețele care răsar ca ciupercile din bălării. Primăriile sunt amendate de cei de la mediu, ori de Apele Române, dar cel mai greu le este edililor să îi prindă pe cei care fac mizeria. Nu le rămâne decât să facă în fiecare primăvară curățenie pe albia apelor, ca să nu mai plătească din buget și aceste amenzi.

 

APA DIN DEVA, ÎNCĂ NESIGURĂ?

Apa de la robinetele devenilor este încă nesigură. Probele de apă prelevate de reprezentanţii Direstiei de Sanatate publica au fost trimise la laborator, însă rezultatele au fost emise doar parţial.

 

Zilele asistenței sociale, la Petroșani

Astăzi, la Petroșani a avut loc manifestarea inițiată de Colegiul Național al Asistenților Sociali din România, în organizarea filialei din județul Hunedoara, sub egida ”Direcții strategice în domeniul asistenței sociale contemporane și proiecte inovative comunitare”. A fost lansat și un volum de carte, în care se regăsesc activitățile din județul nostru, într-un capitol special dedicat asistenților din zona noastră.

 

MII DE HUNEDORENI AU CELEBRAT ÎNVIEREA DOMNULUI

Mii de hunedoreni de religie romano-catolică și reformată au celebrat Paștele. În municipiul Hunedoara sute de oameni au participat la procesiunea din Seara Învierii și la ceremonialul religios şi s-au bucurat împreună de marea sărbătoare creştină.

Voteaza acest articol
(2 voturi)
Citit de 1538 ori Ultima modificare Luni, 28 Martie 2016 19:25

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri - 25.03.2016 Stiri - 29.03.2016 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page